Și femeile vor sex, dar fără obligații

Bărbații preferă sexul, femeile dragostea. Însă, în secolul nostru, diferențele sexuale si psihice se atenuează, femeia modernă fiind pe picior de egalitate cu bărbatul, înțelegându-și nevoile fizice și acționând în așa fel încât să și le satisfacă fără obligații.

Autor: Cătălina Tomescu

Se spune că fără dragoste specia umană nu ar supraviețui. În ciuda acestui fapt, rar mai găsim in ziua de astăzi îndrăgostiți ce își savureaza iubirea și reciprocitatea sentimentelor împărtășite. Nevoia satisfacerii plăcerilor fizice înlocuiește din ce in ce mai mult afecțiunea dorită, lipsa timpului determină astfel relații din ce în ce mai libere.

În ciuda emancipării opiniei privind sexul, femeile păstrează o reticență față de aventurile de-o noapte si sexul cu necunoscuți, preferând o relație sexuală fără obligații cu un prieten/ cunoscut.

Ce avantaje aduce acest tip de legătură? În primul rând, presiunea care apare într-o relație, forțând partenerii la diferite schimbări comportamentale, obiceiuri și facerea de compromisuri se anulează din start. Totul se reduce la prietenie și sex și împlinirea tuturor fanteziilor.

Dezavantajul major este menținerea interacțiunii la un nivel cât mai non-emoțional. Dacă cei doi parteneri nu pastrează legătura pur sexuală, atunci apar doua situații. De cele mai multe ori, conexiunea se rupe și cu ea și prietenia, întâlnirile dintre cei doi devenind incomfortabile. O variantă optimistă este cea în care sentimentul este reciproc si totul se transformă într-o relație adevărată.

Însă, oricât de multă satisfacție fizică există, durata prieteniei cu beneficii este in general destul de scurtă, nereușind îndeplinirea nevoilor emoționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel