Și-au mâncat prietenul mort pentru a supraviețui

Pescari
Pescari

Doi pescari ruși care s-au pierdut în Siberia, fără mâncare, la minus 30 de grade Celsius, au fost nevoiți să recurgă la canibalism pentru a supraviețui. 

Alexander Abdullaev şi Alexei Gradulenko, doi pescari ruşi, au fost salvaţi în noiembrie după ce au dispărut timp de trei luni în Estul îndepărtat al Rusiei, informează Daily Mail, conform realitatea.net. Poliţia a descoperit rămăşiţe umane în locul de unde cei doi au fost salvaţi, iar ei au admis că au fost nevoiţi să mănânce bucăţi din prietenul lor, decedat, pentru a supravieţui.

Abdullaev, Gradulenko, Andrei Kurochkin şi un al patrulea prieten s-au pierdut în Iakuţia, una dintre cele mai ostile regiuni din lume, într-o perioadă în care temperaturile scăzuseră deja la minus 30 de grade Celsius. După ce maşina lor s-a stricat, Kurochkin a rămas în urmă, iar Abdullaev şi Gradulenko au încercat să meargă pe jos pentru a găsi ajutor. Nu au reuşit. Cei doi susţin că prietenul lor a murit şi că abia după aceea au decis să îl mănânce, în condiţiile în care nu mai aveau hrană. Abdullaev şi Gradulenko au fost în cele din urmă găsiţi după ce merseseră pe jos cale de 150 de kilometri în căutarea unui ajutor. Al patrulea pescar nu a fost încă găsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel