Și-a vândut rinichiul pentru un Iphone

Ipone& Ipad
Ipone& Ipad

Cinci persoanne din China sunt acuzate de trafic ilegal de organe după ce au fost implicate într-un caz mai puțin obișnuit. Un tânăr și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un ipad si un iphone.

Presa din China a prezentat cazul incredibil a lui Wang Shangkun, un băiat de 18 ani care a acceptat să își vândă rinichiul pentru 150 000 de Yuani (aproximativ 24.000 de dolari) și 10.000 de dolari. Publicația China Daily precizează că tânărul ar fi folosit o parte din acești bani pentru a-și cumpăra în primul rând un Iphone și un Ipad 2.

Mama băiatului susține că nu acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru acțiunile băiatului.  "Wang a făcut o înțelegere cu anumiți comercianți ilegali de organe, iar apoi s-a temut că va fi prins cu o sumă așa mare asupra lui, așa că și-a cumpărat un telefon mobil si o tabletă PC", a declarat aceasta. Cei cinci bărbați  despre care se presupune că ar fi implicați în acest caz, sunt acum acuzați de rănire intenționată și comerț ilegal de organe și riscă între trei și zece ani de închisoare. Avocatul victimei a cerut daune morale în valoare de aproximativ 450.000 de dolari

Autoritățile chineze au organizat la începutul lunii August o acțiune de amploare pentru combaterea acestui fenomen, în urma căreia 137 de oameni, printre care și doctori, au fost arestați și puși sub acuzare pentru trafic de organe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel