Urmărește emisiunea live


Și-a tatuat numele pe fața iubitei, la 24 de ore după ce a cunoscut-o

Mod incredibil de a-ți arăta devotamentul față de persoana iubită. O tânără l-a lăsat pe un bărbat din Rusia să-și tatueze numele pe fața ei, la doar 24 de ore după ce l-a cunoscut pe internet.

Tatuatorul rus Ruslan Toumaniantz şi-a gravat numele pe faţa unei tinere moscovite, la doar o zi după ce s-au cunoscut pe internet, cei doi urmând să devină soț și soție în viitorul apropiat.

Tânăra, pe numele ei Lesya Toumaniantz a acceptat că Ruslan să-și scrie numele pe fața ei, cu caractere gotice, în mai puțin de o zi din momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată, potrivit Daily Mail.

Cu toate că operaţiile laser au cunoscut îmbunătăţiri în ultimii ani, chiar şi cea mai avansată tehnologie va lăsă urme pe faţa tinerei.

"Este un simbol al devotamentului nostru etern. Aș vrea să-mi tatueze fiecare centimetru de piele de pe corpul meu ", a spus Lesya.

Prietenii Lesyei au inundat cu mesaje de laudă opera de artă semnată Ruslan Toumaniantz, unii apreciind că chiar i se potrivește.

Ruslan Toumaniantz a devenit cunoscut în Rusia, după ce în anul 2009 a fost acuzat că a tatuat 56 de steluţe pe faţa unei tinere de 18 ani, în timp ce aceasta dormea. După scandalul provocat, Ruslan Toumaniantz a fugit în Belgia. O săptămână mai târziu, Kimberley Vlaeminck a recunoscut că a mințit, pentru că i-a fost frică de reacția părinților la aflarea veștii, recunoscând că ea a cerut cele aproape 60 de steluţe.

Deși Ruslan se oferise să plătească jumătate din costurile unei operaţii de înlăturare a tatuajelor de pe pielea tinerei, spunând că nu doreşte ca unul dintre clienţii lui să fie nemulţumit, mai târziu, el a renunţat la această ofertă, lăsând-o pe femeie să plătească singură toată intervenţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel