Și-a împuşcat soacra cu o armă de vânătoare

Un om de afaceri din Piatra Neamţ şi-a împuşcat mortal soacra, vineri seară, cu o armă de vânătoare, bărbatul fiind reţinut de poliţişti.

Piatra Neamț pare a deveni "Vestul Sălbatic" al României.  După reglări de conturi în plină stradă între interlopi  care s-au lăsat cu demiteri în Poliția locală, iată că o nouă crimă vine să confirme  faptul că orașul încă nu și- a recâștigat liniștea. Vineri seară, un om de afaceri nemțean și-a ucis soacra cu arma de vânătoare.

Anchetatorii spun că soacra şi ginerele, unul de 46, altul de 40 de ani, s-au certat puternic înainte de tragedie, relatează Realitatea Tv.

După ce a săvârşit crima, bărbatul nu a părăsit zona, fiind găsit de pliţişti în maşina personală, parcată în faţa blocului unde a avut loc crima. Bărbatul mai trăsese încă două focuri de armă în portiera şi în plafonul maşinii.

Tragedia s-a produs în scara blocului unde locuia soacra omului de afaceri. Anchetatorii bănuiesc că bărbatul a mers la casa femeii să discute cu soţia şi fiul său, care se mutaseră acolo după ce a început procesul de divorţ. Totul s-a petrecut pe fondul unui schimb de replici dur de replici între bărbat şi soacra sa. Bărbatul a împuşcat-o pe femeie în piept, de două ori, cu o armă de vânătoare Baikal de calibrul 5,6 mm.

După ce şi-a împuşcat soacra, bărbatul a ieşit din bloc şi s-a urcat în maşina personală, aflată în faţa imobilului. În maşină, el a mai tras două focuri de armă, probabil intenţionând să se sinucidă.

Soacra bărbatului a fost dusă la spital, dar a murit la scurt timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel