Și-a adunat mâna tăiată de tren şi a plecat spre spital

ambulanta
ambulanta

Unui bărbat în vârstă de 27 de ani din Bacău i-a fost retezată o mână de un tren marfar, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în timp ce mergea pe lângă calea ferată în zona Letea din municipiu. Stăpânindu-şi durerea şi emoţia, tânărul şi-a recuperat mâna tăiată şi s-a îndreptat spre spital. Ar fi încercat să facă semn unor maşini, însă niciun autoturism nu a oprit.

După aproximativ 300 de metri de la locul accidentului a căzut, însă un trecător a sunat la 112 şi bărbatul a fost transportat la spital, informează Agerpres. Cum singurul medic din Bacău care ar fi putut interveni în acest caz nu a răspuns la telefon, spitalul a luat legătura cu o clinică din Iaşi, dar singura echipă ce putea interveni se afla într-o operaţie complicată. Prin intermediul dr. Adian Cotârleţ, directorul Spitalului de urgenţă din Moineşti, a fost apelat dr. Raed Arafat, subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii, care a solicitat serviciile unui avion spre Bacău pentru a-l transporta pe pacient la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Din cauza ceţii, aeronava nu a putut ateriza la Bacău, victima fiind transportată la Iaşi cu o ambulanţă şi, de acolo, la Bucureşti, cu avionul.

Este al doilea accident de tren după cel petrecut în judeţul Bacău pe 1 ianuarie, când în comuna Palanca, un tânăr a sfârşit tragic, sub roţile unui tren de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel