SFÂRȘITUL LUMII. Clarvăzătoare celebră: ”Război! Rachetele sunt aproape. Să ne rugăm”

Clarvăzătoarea Mhoni, cea care a uluit America și a prezis uraganele din toamnă, vine cu o nouă previziune, de data aceasta mult mai gravă.

Femeia care citește viitorul în cărți a prezis uraganele din toamna aceasta care au lovit Statele Unite și Mexicul. Acum, femeia vine cu noi previziuni.

„Am prezis că din Argentina va ieși noul papă, iar acum vă zic următorul lucru. Din Venezuela se va arăta Antihristul, iar din Mexic se va da tonul pentru rechemarea la credință.

Fecioara din Guadalupe ne-a transmis nouă, mexicanilor, că trebuie să fim mai uniți ca niciodată și să ne ajutăm. Acesta a fost sensul ultimului cutremur", a declarat Mhoni la un post TV, potrivit timpul.md.

Clarvăzătoarea susține că sfârșitul lumii este foarte aproape și că toate evenimentele din ultima perioadă nu fac altceva decât să ne pregătească pentru marele eveniment.

„Văd în cărțile mele de tarot chiar și un război. Rachetele sunt foarte aproape. Trebuie să ne rugăm, rugăciunea ne va scăpa de toate energiile negative. Trebuie să ne unim", a adăugat Mhoni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel