Sexul tehnologic - cât de des practici aşa ceva?

sex-tech
sex-tech

Sexul tehnologic se poate referi la toate modurile în care folosim tehnologia pentru a explora sexul – real sau virtual, solo sau în parteneriat, pus în acţiune sau doar fantezii.

Sexul tehnologic (sex tech) poate implica oameni sau ar putea fi doar o fantezie în care tot ce se întâmplă este o acţiune fierbinte tech-on-tech. În acest fel, sexul tech poate fi diferenţiat de interacţiunile sexuale om-calculator, deoarece nu poate implica persoane, scrie sexgen.ro.

Toată tehnologia este transformată de intenţia omului. Tehnologia poate fi uimitoare. Dar angajamentul nostru faţă de ea, canalizarea dorinţei noastre este ceea ce duce la animarea oricărui tip de tehnologie. Poate fi adevărat sau nu că tehnologia ne determină să facem sex mai mult, dar este este cu siguranţă adevărat că tehnologia sporeşte oportunităţile noastre pentru interacţiuni sexuale dacă suntem deschişi.

Mass-media şi profesioniştii tind să pună sexul şi tehnologia în opoziţie, să creeze conflict chiar şi atunci când acesta nu există. Unul dintre neajunsurile acestei abordări este faptul că este dificil să înţelegem cum sexul şi tehnologia pot interacţiona în moduri care pot fi sănătoase şi nesănătoase.

Ce este util la sexul tehnologic este că aduce tehnologia în prim plan, ceea ce îi permite să împartă scena cu sexualitatea, fără să sugereze că una conduce întotdeauna către cealaltă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel