Serialul Lia, ultimul episod. Cum se termină sezonul: "Cel mai surprinzător final, unul dramatic"

Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 îşi încheie în această seară cel de-al treilea capitol al poveştii. 

Sfârşitul sezonului se anunţă unul surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios. Serialul semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production revine în toamnă cu cel de-al patrulea sezon şi ultimul al seriei. 

"Nu bănuiam cum va schimba viața celor implicaţi"

„Încă un proiect, încă doi ani în care s-a depus multă muncă şi s-a investit multă iubire, proiect care ne-a adus şi multe satisfacţii. Când am pornit la drum nici nu bănuiam cât de departe va ajunge acest serial... cum va schimba viaţa multora dintre cei implicaţi, iar asta e cea mai mare răsplată. Faptul că Lia este mai mult decât un serial tv, este o poveste surprinzătoare de iubire, cu multe satisfacţii şi multe împliniri şi bucurii. Vă mulţumim că ne sunteţi alături și vă promit că finalul va depăși toate așteptările!”, dezvăluie Ruxandra Ion.

La rândul lor, scenariştii proiectului, Bianca Mina şi Radu Grigore mărturisesc: "Este foarte greu să ne luam de la nişte personaje aşa de dragi nouă, care au ajuns să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi. O să ne fie dor de Lia şi Petru şi de iubirea lor. Dar, până atunci... vă invităm să urmăriţi ultimul capitol din această poveste... Pentru că dacă Petru şi Lia sunt meniţi să fie împreună... asta nu înseamnă că îşi vor găsi drumul unul spre celălalt aşa de uşor...”. 

"Cel mai surprinzător final de sezon, unul dramatic"

Finalul sezonului trei al poveştii se anunţă unul dramatic şi neaşteptat, ce va scoate la suprafaţă noi intrigi și povești dramatice ce nu par să ȋși găsească rezolvarea.

"Este cel mai surprinzător final de sezon de până acum, unul dramatic, încărcat cu emoție și suspans. Secvențele filmate în aceste episoade au fost dificile pentru mine, din punct de vedere actoricesc. Din nou, trebuie să menționez cât de norocoasă sunt pentru că am o echipă minunată în jurul meu, o echipă cu oameni profesioniști și talentați, care m-au ajutat pe parcursul secvențelor dificile. Sunt sigură că nu vă așteptați la acest final și că după ce îl veți urmări veți fi cu atât mai nerăbdători pentru sezonul 4. Urmăriți-ne, deoarece am pus multă emoție și multă iubire în acest final de sezon!”, dezvăluie Ana Bodea, interpreta Liei în serialul de la Antena 1. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel