Serialul "Familia Flintstone" va reveni pe micile ecrane în 2013

familia-flinstone
familia-flinstone

Serialul "Familia Flintstone" va reveni pe micile ecrane în anul 2013, pe baza unui nou concept realizat de creatorul serialului "Family Guy", Seth MacFarlane.

"Unul dintre primele lucruri pe care le-am desenat, la vârsta de doi ani, a fost Fred Flintstone", a declarat Seth MacFerlane, luni, la New York, în cadrul conferinţei de presă prin care postul Fox şi-a anunţat noua grilă de programe şi proiectele de viitor, informează publicaţia hollywoodreporter.com, citată de Mediafax.

Potrivit presei americane, noul proiect va păstra formatul celebrului serial de televiziune difuzat în anii '60 de postul ABC, însă Seth MacFarlane, creatorul serialelor "Family Guy" şi "The Cleveland Show", consideră că sunt necesare şi câteva ajustări pentru o actualizare a acţiunii serialului. "Care este versiunea din lumea animală pentru iPod? Acesta este genul de lucruri asupra cărora va trebui să ne gândim", a spus MacFarlane.

Kevin Reilly, directorului Fox Entertainment, a spus că producţia pentru noul serial va începe în toamna acestui an, iar premiera acestuia este programată a avea loc în anul 2013.

Membrii familiei Flitstone şi-au făcut apariţia pentru prima oară pe postul de televiziune american ABC în anul 1960. Serialul "Familia Flintstone/ The Flitstones" a fost difuzat până în 1966, iar apoi a fost redifuzat de postul NBC din 1967 până în 1970.

A fost serialul animat cu cea mai mare longevitate difuzat la o oră de maximă audienţă pe micile ecrane americane, până când acest record a fost doborât de serialul "Familia Simpson" în 1997.

Creat de William Hanna şi de Joseph Barbera, serialul a avut mare succes, graţie unui format ce dispune de o grafică plăcută pentru copii şi de dialoguri satirice extrem de apreciate de adulţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel