Șerban Huidu mai primește o lovitură: Tatăl său divorțează și de-a doua soție

De fostul cârcotaș, Șerban Huidu, se pare că nenorocirile se țin lanț din momentul în care a omorât trei oameni într-un accident la Timișul de Sus. La șirul acestor evenimente se mai adaugă unul: tatăl acestuia, Florin Huidu, divorţează și de cea de-a doua soţie.

Florin Huidu se pare că ar urma să divorţeze, conform spynews.ro. Bărbatul este în proces cu Mirela Bianca, cea de a doua soţie a sa. Femeia ar fi depus la Judecătoria Sectorului 4 cererea de divorţ pe 23 septembrie.

Mirela este cea care a fost rănită în altercaţia în care tatăl lui Hudiu a fost implicat în această vară, când un client l-a lovit cu o sticlă în cap. Florin Huidu a ajuns la spital, unde a stat internat câteva zile, dar soţia sa a fost ceva mai norocoasă, scăpând doar cu câteva răni la cap.

În ultimii ani, un lung şir de nenorociri s-a abătut în familia fostului cârcotaş: accidentul lui Şerban, în care au fost omorâţi trei oameni, moartea recentă a mamei realizatorului, din cauza unei boli crunte de care a suferit, dar şi incidentul grav de la schi de acum câţiva ani, când s-a lovit la cap. Toate acestea au condus la ideea că în familia lui Şerban Huidu s-ar fi abătut un blestem. Cu toate acestea, tatăl fostului realizator TV nu crede în imprecaţii, spunând că în orice familie se pot întâmpla accidente.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel