Senzații unice pe "scara către nicăieri"

Oamenii cu adevărat curajoși pot experimenta o senzație unică, admirând peisaje montane de la înălțime, de pe "scara către nicăieri".

Turiștii care preferă să meargă în Austria au posibilitatea, începând cu 3 iulie, să se bucure de frumusețea peisajelor din Alpi, experimentând senzații inedite la înălțime, cu maximum de adrenalină, scrie stirileprotv.ro.

Oaspeții ghețarului Dachstein pot acum "pluti" deasupra pietrelor, experimentând un sentiment de libertate pură, grație unui pod inaugurat recent, suspendat la o înălțime de 400 de metri. În plus, cei mai curajoși turiști pot păși și pe "scara către nicăieri", platforma construită din sticlă, după cum explică site-ul locației.

Deținând supremația la cel mai înalt pod suspendat din Austria, noua construcție de la ghețarul Dachstein, finalizată în doar șase luni,  are o lungime de 100 de metri.

"Toti vizitatorii Dachstein pot experimenta de acum senzația extraordinară de a fi suspendați deasupra stâncilor în timp ce admira Alpii", a declarat directorul tehnic Karl Höflehner, care a supravegheat lucrările.

Aflat cel mai aproape de Viena, ghețarul Dachstein este unul din cei opt ghețari din Austria, pentru care această țară este una dintre puținele unde se poate schia permanent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel