SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 5 mai 2017. Revenire-surpriză după 20 de ani

Semifinala LIVE ”Românii au talent” de vineri, a doua semifinală din acest sezon, vine cu surprize și reprezentații incendiare, dar și cu o premieră. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 5 mai 2017.  Trupa La Familia urcă mâine seară pe scena talentului pentru un moment special, prezentat într-un an important pentru Puya și Sișu. Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la apariția oficială a trupei, odată cu lansarea primului album în anul 1997, Băieți de cartier. Cu această ocazie, băieții au hotărât să readucă proiectul în atenția fanilor, lucrează la un nou album, iar vinerea aceasta îi vor încânta pe telespectatori cu un moment surpriză, pregătit special pentru ”Românii au talent”.

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 5 mai 2017. ”Anul 2017 este un an important pentru noi, se împlinesc 20 de ani de când am lansat primul album. Am simțit că trebuie să facem ceva special pentru fani, pentru noi, pentru toți cei care ne apreciază. Pe lângă lansarea noului album, Codul bunelor maniere, am decis să facem și un concert de revenire La Familia. Acesta va avea loc pe 9 iunie și ne încântă foarte tare ideea că am reușit să il organizăm în Parcul IOR, aproape de locurile unde am copilărit și unde ne-am început cariera. Ne bucură reacțiile pozitive din partea mass media, a fanilor și nu numai, venite odată cu anunțarea revenirii noastre. Ba chiar am primit și o invitație de a cânta o piesă - două în cadrul emisiunii Românii au talent. Ne vedem vineri acolo!”, au spus membrii trupei La Familia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel