SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Seara decisivă: Cine sunt FINALIȘTII

ROMANII AU TALENT 2017
ROMANII AU TALENT 2017

Ultima semifinală ”Românii au talent” are loc în această seară. Astăzi aflăm ultimii finaliști ai emisiunii ”Românii au talent” de la PRO TV. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Finalista cu numărul 11, ales de juriu, este Eva Timuș, din a doua semifinală. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Run to Infinity merg în marea finală. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Eduard Antal și Run to Infinity intră la decizia juriului. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Paula Rad este FINALISTĂ. Toate golden buzz-urile sunt în finală! 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Paula Rad a urcat extrem de schimbată pe scena ”Românii au talent”. 

Vezi aici: ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 26 MAI 2017. Paula Rad, extrem de schimbată- FOTO

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Silviu a venit schimbat în semifinală. Mihaela Rădulescu a spus că el poate mai mult de atât, că este un băiat talentat, excepțional, cum puțini sunt și s-a declarat o mare admiratoare. Andi Moisescu a făcut predicția că ”ne vom reîntâlni”. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Eduard Antal a urcat pe scena ”Românii au talent” în semifinală. ”Ai făcut din acest spațiu o catedrală” i-a spus Mihaela Rădulescu. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Daria Văcăroiu speră ca show-ul să-i deschidă uși. Ea cântă dumnezeiesc la harpă, dar și cu vocea. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Run to Infinity a urcat pe scena ”Românii au talent” cu un număr excepțional, care le subliniază munca și pregătirea fizică. Juriul i-a aplaudat în picioare. Sala i-a aplaudat îndelung. ”De data asta am simțit spectacolul în stomac, ați fost dincolo de emoție reală, voi faceți sport extrem. Dacă nu văd numărul ăsta în finală, nu mai vorbesc niciodată cu telespectatorii `Românii au talent`” a spus Mihaela Rădulescu. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Stanislav Binikovschi a realizat un spectacol pentru semifinală. Unul de Las Vegas, i-a spus Mihaela Rădulescu. Andra i-a spus că l-ar lua cu ea într-un concert, dacă nu va avea posibilitate să-și ia instrumentiștii. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Antonia Stoian cântă în semifinala ”Românii au talent”. Ea a fost părăsită de tată la șase luni, iar mama ei este în Spania, pentru a o susține financiar. Antonia a mărturisit că a trecut pe stradă pe lângă tatăl său, pentru că nu s-au cunoscut. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Tibi Neuronu’ i-a spus lui Andi Moisescu: ”Ai stat 14 ani o cu femeie și încă râzi?”. Florin Călinescu i-a spus: ”Mi-ar plăcea enorm să ajungi în finală și să câștigi”. Și Andi și-a exprimat susținerea să ajungă în finală. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Ansamblul Violoncellissimo a făcut spectacol unic în semifinală. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Show-ul a început cu dansul fetelor de la Free Dance. Andra le-a spus fetelor că s-au ”împlinit” de la preselecții: ”Dar e un lucru bun, arătați foarte bine”. 

Iată cei zece concurenți din ultima semifinală ”ROMÂNII AU TALENT” 2017: 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Ansamblul Violoncellissimo a ridicat sala în picioare la audiții. Cei 21 de membri ai grupului au cântat fabulos la violoncel, pian, tobe și xilofon și au reușit să creeze un moment memorabil. Zilele acestea, ansamblul se pregătește de ultimul test înaintea finalei și este hotărât să impresioneze cu o reprezentație surprinzătoare. Componenții ansamblului studiază muzica clasică, fie la licee de profil, fie la Universitatea Națională de Muzică din București. Câțiva dintre ei au absolvit și sunt membri ai Orchestrei Române de Tineret. De-a lungul timpului, au participat la diverse concursuri naționale și internaționale și au susținut concerte în cadrul unor festivaluri de prestigiu. Cea mai mare dorință a lor este să susțină un turneu național și să lanseze un CD. Îi încântă ideea de a crea împreună și vor să facă cunoscut instrumentul lor, violoncelul.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. În etapa preselecțiilor, Antonia Stoian a cântat la nai,  fluier și voce, dar și la coajă de nucă, seringă și sticluță. Micuța concurentă i-a vrăjit pe jurați cu talentul ei desăvârșit și cu determinarea ei, iar acum este gata să revină pe scena talentului și să convingă publicul că merită să meargă mai departe. Antonia și-a decoperit talentul cu ajutorul educatoarei sale, pe când avea numai 5 ani. De atunci ia lecții de canto, iar în urmă cu trei ani a învățat să cânte și la diverse instrumente. Pentru ea, participarea la Românii au talent reprezintă o rampă de lansare în cariera ei de solistă. Este susținută de familie și de toți cei apropiați, își dorește să creeze vineri un moment de neuitat și să fie aplaudată.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Daria Văcăroiu a prezentat la audiții un moment emoționant și a reușit să-i facă pielea de găină lui Florin Călinescu. Daria a cântat la harpă o melodie sensibilă și i-a făcut pe toți să viseze. Pentru ultima semifinală LIVE, concurenta a pregătit un număr fascinant, care cu siguranță va ajunge la inimile telespectatorilor. Talentul muzical i-a fost descoperit la vârsta de 5 ani, atunci când a început să studieze pianul. La 7 ani a devenit elevă a Colegiului Național de Muzică George Enescu, secția pian, iar canto și harpă studiază în particular. Programul ei zilnic este foarte încărcat și învață mult deoarece își dorește să devină un artist complet pe plan muzical și să se perfecționeze atât la cele două instrumente, cât și vocal.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. La preselecții, Eduard Antal s-a exprimat perfect prin muzică, a cântat la orgă meldoia Asturias și a făcut sala să vibreze. Publicul și juriul s-au bucurat de momentul prezentat de el, iar concurentul e pregătit să revină pe scena talentului vinerea aceasta cu o reprezentație surprinzătoare. Eduard scrie, orchestrează, dirijează și... joacă ping-pong. A absolvit facultatea de Filosofie, a susținut concerte importante sub bagheta unor dirijori precum Konrad von Abel sau Giulio Prandi și a obținut mențiune la Concursul Internațional Timorgelfest. Cea mai mare dorință a sa este să nu se trezească din visul lui, să se bucure de roadele muncii sale, să reușească să le transmită celorlalți puțin din ceea ce este el și să fie exemplul că se poate, dacă pui suflet în ceea ce faci. Pentru Eduard, Românii au talent reprezintă experiența prin care își poate depăși limitele, șansa de a transmite un mesaj și de a le aduce mulțumire părinților săi, care au făcut tot posibilul ca el să crească frumos.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Grupul Free Dance a adus la audiții un dans burlesque, care le-a tăiat răsuflarea tuturor celor din sală. Pentru etapa semifinalelor LIVE, cele șase fete au pregătit un moment plin de senzualitate, energie și surprize pentru public. Trupa s-a format în 1995 și a avut până acum spectacole în mai multe țări din Europa, precum Ucraina, Rusia sau Austria, dar și în România, unde au locuit mai bine de doi ani. De-a lungul timpului, au colaborat cu diverși artiști  din țară, cu care au rămas prietene. Participarea la Românii au talent reprezintă pentru fete o oportunitate de a fi văzute și apreciate în România, dorindu-și să cucerească publicul de aici și să bucure românii cu spectacolele lor fascinante de dans.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Paula Rad a impresionat întreaga țară la preselecții și a convins-o pe Andra să apese butonul auriu pentru ea și să o trimită direct în semifinale. Concurenta e gata să-și prezinte LIVE talentul vinerea aceasta și le pregătește telespectatorilor o surpriză de proporții. Paula a absolvit Conservatorul la Cluj Napoca și un master la Iași. Talentul și l-a descoperit de când era mică, fiind singura din familia sa care are calități vocale. Îi place să compună muzică, iar cea mai mare dorință a sa este să fie pe scenă și să fie ajutată ca acest lucru să devină realitate. Concurenta este susținută de familie în tot ceea ce face, vrea să cânte și să bucure oamenii cu talentul ei.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Cei patru membri ai grupului Run to Infinity au prezentat la audiții un moment impresionant de chinese pole și au încântat publicul cu elementele spectaculoase și dificile executate perfect. Vinerea aceasta, de la 20:30, concurenții vor reveni pe scena talentului cu o reprezentație fascinantă și vor face tot posibilul să cucerească publicul. Membrii grupului sunt sportivi de performanță, au 20 de ani experiență în domeniul circului și au lucrat până acum la circul Niculin și Cirque du Soleil. Cu momentul prezentat în etapa preselecțiilor au luat medalia de bronz la festivalul de circ Golden trick of Kobzov. Concurenții au încredere în talentul lor și își doresc foarte mult să câștige competiția deoarece, spun ei, sunt originali și sunt puține numere în lume ca cele prezentate de ei.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Momentul de dans contemporan prezentat la preselecții de Silviu Daniel Mititelu a adus emoție, bucurie și sensibilitate pe scena talentului. În ultima semifinală LIVE, Silviu va îmbina dansul cu teatrul și promite să realizeze un spectacol extraordinar pentru telespectatori. La 15 ani, concurentul a fost chemat de către un coleg să danseze într-o trupă. Ulterior, a cunoscut o coregrafă care l-a ajutat să-și descopere atuurile și a venit la București, unde a absolvit facultatea de Coregrafie din cadrul UNATC. Din 2014 activează în acest domeniu și de-a lungul timpului a colaborat cu artiști importanți din România. Își dorește să câștige Românii au talent pentru a-și putea aduce tatăl acasă, iar participarea în show reprezintă pentru el modul perfect prin care își poate transmite mesajul. Pe lângă dans, Silviu mai este pasionat și de muzică.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Stanislav Binikovschi a făcut beatbox la preselecții și a adus ritmul în casele românilor. Pentru etapa semifinalelor LIVE, concurentul a pregătit o surpriză și speră să impresioneze publicul cu momentul gândit și realizat de el. Stanislav este autodidact și a reușit să ajungă la acest nivel după multă muncă și excercițiu. Își dorește ca oamenii să fie mai fericiți datorită lui și speră să îi facă să se simtă bine. Familia și colegii sunt alături de el, îl susțin și îi spun adevărul atunci când greșește sau ceva nu-i iese cum ar trebui. Crede că poate câștiga competiția și se bazează foarte mult pe sinceritatea lui și pe faptul că este în permanență el însuși, transmițând un mesaj din suflet.

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 26 mai 2017. Tibi Neuronu’ a venit la Românii au talent să încânte juriul și telespectatorii cu glumele sale și a reușit. Vinerea acesta, Tibi va reveni pe scena talentului cu un moment nou de stand-up comedy și este pregătit să-i facă pe români să râdă în hohote. Concurentul face stand-up comedy de 11 ani și a susținut peste 1000 de spectacole până acum, iar tot acest timp l-a ajutat să-și dea seama că acesta este talentul lui. A făcut și face stand-up comedy în cluburi, teatre și la evenimente private atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum Anglia, Irlanda, Germania sau Belgia. Cele mai fericite momente din viața lui au fost cele în care s-a apucat de stand-up și în care a cunoscut-o pe iubita lui, cu care este împreună de mai bine de doi ani.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel