SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Cine merge în MAREA FINALĂ

După semifinala de vineri seară, Beniamin Dumbrăvan și AEROS merg în marea finală ROMÂNII AU TALENT 2017.

PROPUNEREA PENTRU PREMIUL DE ORIGINALITATE: AEROS.

PRIMUL FINALIST: Beniamin Dumbrăvan.

AL DOILEA SEMIFINALIST: AEROS.

-----

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Vineri, 19 mai, aflăm cine merge în finala ROMÂNII AU TALENT 2017. Zece concurenți vor arăta de ce sunt în stare pentru a câștiga marele premiu. DC News vă spune cine sunt norocoșii talentați de vineri, 19 mai.

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Ne apropiem cu pași repezi de mare finală Românii au talent 2017, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru următorii concurenți care vor urca pe scenă. Vineri, 19 mai, de la 20:30, cei zece semifinaliști vor duce talentul la un nou nivel și vor umple casele telespectatorilor cu energie, culoare, emoție și foarte multă bucurie.

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Despre concurenții din cea de-a patra semifinală LIVE Românii au talent 2017 aflați mai multe lucruri în rândurile de mai jos.

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Cei patru băieți din grupul Aeros au făcut la audiții o demonstrație fascinantă de gimnastică, forță și echilibru, iar acum pregătesc un număr care le va tăia tuturor respirația. Băieții se cunosc de mici, de la 6-7 ani, au făcut parte din cluburi de gimnastică diferite, iar de doi ani sunt în această formulă. Aeros există din anul 1997 și până în acest moment au fost șase generații. Dacian, Gabriel, Lucian și Marian, cei patru membri ai grupului, se înțeleg extrem de bine, se ajută ori de câte ori au nevoie și muncesc foarte mult pentru a fi cei mai buni. 

[citeste si]

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Beatrice Smit și Robert Dumbravă au încântat publicul la preselecții cu tangoul lor plin de senzualitate și pasiune. Pentru a patra semifinală Românii au talent, cei doi concurenți pregătesc o surpriză de proporții, cu care își doresc să cucerească telespectatorii. Beatrice face cursuri de dans de peste 10 ani, iar Robert de mai bine de 9 ani, ambii în cadrul unui club de profil din Craiova. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. La audiții, Beniamin Dumbrăvan l-a impresionat pe Florin Călinescu cu momentul lui inedit de beatbox. Juratul nu a ezitat atunci să apese butonul auriu și să-l trimită pe concurent direct în semifinale. Săptămâna aceasta, Beniamin face ultimele pregătiri pentru a patra semifinală LIVE, când speră să cucerească publicul cu un număr surprinzător. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Coco a spus la audiții o poveste emoționantă prin intermediul dânsului contemporan, reușind să transmită pasiune și sensibilitate. Pentru cea de-a patra semifinală LIVE, concurenta le pregătește telespectatorilor un moment la care nimeni nu se va aștepta. Coco dansează de când se știe, acesta fiind refugiul sufletului ei. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Chiar dacă membrii corului Unison Stars sunt medici, profesori sau au alte meserii în viața de zi cu zi, la audiții au adus o explozie de energie pe scenă și au dovedit că sunt adevărați artiști. Pentru etapa semifinalelor, concurenții au pregătit un număr la care au lucrat cu foarte multă dăruire și în care au pus toată pasiunea lor. Corul s-a înființat în anul 2003 și este unul dintre cele mai cunoscute coruri din România. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. La preselecții, Dima Belinski a demonstrat că talentul nu are margini și a cântat la pian cu mâinile, picioarele, coatele și nasul. Pentru semifinala a patra, Dima a pregătit un moment neașteptat. Vinerea aceasta vom vedea la ce s-a mai gândit surprinzătorul concurent. Dima face muzică de la 4 ani, s-a născut în Republica Moldova, însă în anul 1994 a venit la Cluj să facă facultatea. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Dumitru Mardari a urcat pe scenă la audiții încrezător în talentul lui și a cântat o melodie rap, reușind să cucerească jurații. Vinerea aceasta, de la 20:30, concurentul va prezenta un moment complex și va uimi, cu siguranță, cu talentul lui. Rap-ul a fost o descoperire spontană pentru Dumitru, atunci când a pariat că poate învață o piesă hip-hop foarte dificilă în numai o săptămâna. A câștigat pariul și de atunci cântă, cel mai important public pentru el fiind prietenii, care îl susțin.

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. La preselecții, Erika Doni i-a fermecat pe jurați cu un număr incredibil de dans și cu siguranța sa. Pentru semifinale, concurenta pregătește un moment în care va duce dânsul la un alt nivel. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. Gabriel Nebunu a înveselit jurații la audiții și i-a încântat cu vocea sa în momentul în care a cântat o melodie din folclor. Pentru etapa semifinalelor, concurentul a pregătit un număr electrizant, cu care este sigur va ridica sala în picioare.

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 19 mai. La audiții, Miruna Dascălu i-a cucerit pe toți cu vocea ei specială și a transmis emoție și bucurie. Vinerea aceasta, Miruna va urca pentru a două oară pe scena talentului și le va prezenta telespectatorilor un moment plin de mister și sensibilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel