SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 12 mai. Cine merge în MAREA FINALĂ

Zece semifinaliști dau totul pe scena ”Românii au talent”, vineri, 12 mai 2017. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 12 mai. Hera Zăuleț și Marius Moldovan merg în FINALĂ. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 12 mai. Lorelai Moșneguțu merge în FINALĂ. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 12 mai. Ștefan Orheanu a fost nominalizat pentru premiul de popularitate. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 12 mai. Zece semifinaliști pun la bătaie ambiția și pasiunea și transformă talentul într-un spectacol epic. Vinerea aceasta, de la 20:30, în cea de-a treia semifinală LIVE Românii au talent, vom urmări concurenți determinați să impresioneze și gata să dea totul pe scenă pentru a ajunge în marea finală. Vineri ne vom bucura de momente de bubble show, canto, dans sportiv, hip-hop, dans contemporan, aerial ring și silk, dans irlandez și vom avea parte de surprize de proporții.

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 12 mai. Vineri, de la 20:30, cei zece concurenți vor face spectacol pe scena talentului și așteaptă să fie susținuți și votați, pentru a ajunge în finală și a continua lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român.

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, 12 mai. Concurenții din cea de-a treia semifinală LIVE ”Românii au talent”: 

Micuții Alyssa Pistol și Tudor Ionescu au prezentat la audiții un moment fascinant de dans sportiv, iar vineri sunt pregătiți să surprindă cu o coregrafie spectaculoasă. Cei doi concurenți au început să danseze de la vârsta de 4 ani, fiecare având câte o rudă care practica acestă activitate ca hobby, așa că Alyssa și Tudor au asistat pasiv la câteva antrenamente, le-a plăcut și au vrut să încerce și ei. Nu au format de la început o pereche, însă ulterior s-au cunoscut și și-au dat seama că se potriveau perfect ca vârstă și înălțime. În prezent, ei fac parte din lotul național, având în spate 4 ani de când sunt o echipă. Pe lângă dans, Alyssa mai este pasionată și de actorie, iar Tudor iubește tot ce ține de sport și muzică. Cele mai fericite momente pentru ei sunt reprezentate de câștigarea campionatelor naționale de dans sportiv, cea mai recentă reușită fiind clasarea pe locul al treilea la secțiunea dansurilor standard.

Crina Cristurean a cântat la preselecții Nessun dorma și a încântat jurații cu timbrul ei vocal puternic. Zilele acestea, concurenta repetă pentru semifinală și le pregătește telespectatorilor un moment surprinzător. Crina este elevă, nu a luat lecții de canto până acum, ci a fost îndrumată de un voluntar. Părinții au descoperit că are ureche muzicală de când era foarte mică și cânta prin casă, apoi talentul i-a fost șlefuit de coordonatorul grupului vocal din care face parte. În timpul liber, face origami, îi place să realizeze diverse obiecte și să deseneze. Tot timpul meșterește câte ceva. Învață rapid tot ce vede la expoziții, pe internet sau la televizor și speră să devină un artist cunoscut, având toată susținerea familiei.

La audiții, Diana Boiachin i-a ținut pe toți în suspans în timpul numărului ei de aerial ring și silk și a cucerit jurații cu talentul ei. Pentru vinerea aceasta, concurenta pregătește un moment inedit și speră să reușească să uimească din nou. Diana, a fost energică și puternică de mică, iar mama ei a înscris-o la secția de gimnastică, apoi la cea de acrobatică sportivă, iar visul ei a devenit realitate, ajungând să lucreze în lumea circului. De-a lungul timpului a performat în circuri din Germania, Franța, Olanda, Anglia, Irlanda, Norvegia și multe alte țări. Cel mai important moment din viața Dianei a fost cel în care s-a născut fiica ei, fiind foarte mândră de familia sa, care o susține în tot ceea ce face.

Chiar dacă are doar 13 ani, Doinița Ioniță are planuri mari pentru viitor. La audiții a cântat melodia Je t’aime, iar pentru vinerea aceasta pregătește un moment care îi va lăsa pe toți fără cuvinte. Încă de când era mică, Doinița cânta prin casă, imita artiștii pe care îi vedea la televizor sau îi asculta la radio și mai târziu și-a dat seama că are ureche muzicală, așa că a căutat un profesor de canto și de doi ani ia lecții. În afara cursurilor, urmărește cu atenție diverși cântăreți și încearcă să-și creeze propria imagine. Pe lângă muzică, concurenta pictează, desenează, dansează și adoră să facă modelling. De-a lungul timpului a participat la multe festivaluri și concursuri, unde a obținut nenumărate premii și trofee.

Dr. Bubble și Milkshake (Kurt și Iulia) au cucerit jurații în etapa preselecțiilor cu un bubble show incredibil, aducându-le tuturor aminte de copilărie. Pentru cea de-a treia semifinală LIVE, cei doi concurenți pregătesc un moment plin de culoare și frumusețe. Kurt și Iulia sunt actori și de câțiva ani au început să facă artă cu baloane de săpun. Cei doi s-au cunoscut în 2013 în Londra, la o audiție pentru ”Faust”, spectacol regizat de Kurt. Iulia a obținut atunci rolul Margaret și de atunci au început să colaboreze și au creat noi spectacole. La sfârșitul anului 2013 au devenit un cuplu. În tot acest timp, au avut spectacole în Europa, dar și în Australia, Malaezia sau Quatar. Fiecare act artistic este la fel de important pentru ei, indiferent că joacă în mediul rural sau în cadrul celui mai mare festival de teatru din lume.

La preselecții, Florin Budnaru și Luca Rubino au cântat Il mare calmo della sera și au adus atmosfera de la San Remo pe scena talentului. Cei doi au impresionat juriul cu vocile lor diferite, dar care se completează perfect, și se pregătesc intens pentru semifinala de vinerea aceasta. Florin cântă de la 4 ani, a făcut 4 ani vioară, 8 violoncel, canto clasic și a avut o trupă de punk. În 2011 a luat premiul pentru cea mai bună voce la operetă și musical, fiind singurul care are un premiu de musical internațional. Cu Luca s-a cunoscut în Italia, la un amfiteatru și sunt prieteni de 7 ani. În această formulă au apărut pentru prima dată la Românii au talent și sunt fericiți să încânte publicul din România cu talentul lor.

Hera Zăuleț și Marius Moldovan au adus la audiții un moment de dans contemporan plin de pasiune, iar acum sunt gata să le prezinte telespectatorilor un alt număr extraordinar, care îi va face să vibreze. Cei doi s-au cunoscut la facultate, Hera fiind studentă la Regie – Film, iar Marius la Coregrafie. Au participat la un spectacol împreună și acolo și-au dat seama că în această formula pot face lucruri interesante. Prima dată au dansat împreună pentru licența unei colege, dar nu au mai apărut în această formula pe alte scene. În viitor își doresc să înființeze o companie de dans contemporan. Hera a făcut gimnastică ritmică de performanță 12 ani, este și actriță și face parte dintr-o trupă de teatru independent, iar Marius a făcut dans sportiv 10 ani și filmează pentru diverse spoturi publicitare.

Lorelai Moșneguțu a impresionat o țară întreagă la preselecții cu vocea ei uluitoare și pofta de viață, iar Mihaela nu a ezitat atunci să apese butonul auriu pentru ea. Vinerea aceasta, emoția va fi readusă pe scena talentului de către Lorelai, care pregătește un moment surpriză. Fetița are o poveste de viață cutremurătoare. A fost abandonată la naștere, iar la 2 luni a fost luată în plasament. A început să cânte la grădiniță, iar la 7 ani a intrat la Școala Populară de Arte. Într-un an a obținut 37 trofee și 180 diplome, nu doar pentru muzică, ci și pentru teatru și creații literare. Cursurile la orgă le-a început acum trei ani, iar la școală este olimpică la biologie și geografie. De mică a fost educată să se bucure de orice moment din viață, indiferent de problemele de sănătate pe care le are. Lorelai este preocupată de felul în care se îmbracă și iubește să petreacă foarte mult timp afară, în mijlocul oamenilor.

La preselecții, Ocru a interpretat o melodie hip-hop compusă de el, iar vineri, de la 20:30, va reveni la Românii au talent cu o melodie cu un mesaj puternic, care speră să ajungă la telespectatorii din întreaga țară.  În 2012, Ocru a intrat într-o trupă de teatru care se ocupă în fiecare an de pregătirea unor spectacole în cadrul unor festivaluri în limba engleză, atunci jucând și primul său rol. După primul spectacol, a primit numai laude și i s-a spus că are voce bună pentru hip-hop. Fiind pasionat de acest gen muzical, scria versuri, dar nu se gândea că ar putea face ceva în acest domeniu. Pe lângă muzică, concurentul desenează bine, obișnuia să facă graffiti și crede că este un actor destul de bun. Își dorește ca oamenii să afle cine este și ceea ce face.

Ștefan Orheanu a adus dansul irlandez la audiții, iar mișcările lui au încântat publicul și jurații. Pentru cea de-a treia semifinală LIVE, Ștefan a pregătit un moment complex, plin de energie. De cinci ani, concurentul face dansuri sportive. În 2012 s-a înființat un club care făcea și dansuri irlandeze, s-a înscris, a mers într-o tabără la Viena și s-a îndrăgostit de acest stil. A participat la campionate europene în Italia, Varșovia și Haga. În 2015, în Italia, a obținut locul doi la un concurs european și s-a calificat la un concurs mondial care a avut loc în Glasgow. A mai participat la Românii au talent în sezonul trei și a ajuns până în semifinală, iar sezonul acesta a revenit pentru a demonstra că a evoluat și că poate câștiga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel