Semi-maraton București. Fondurile vor ajunge la Maternitatea Bucur

Maternitatea Bucur din Capitală va avea o masă radiantă cu modul de resuscitare, necesară salvării nou-născuților prematur, datorită alergătorilor din echipa Salvați Copiii, la semi-maratonul București.

Multipla campioană olimpică la spadă Ana Maria Brânză, președintele ales al European Board & College of Obstetrics and Gynaecology (EBCOG), Prof. Dr.  Jacky Nizard, de la Universitatea „Pierre et Marie Curie” din Paris, Amalia Năstase, alături de familia ei, Oana Tache au reușit să ducă la îndeplinire obiectivul de a-i ajuta pe medicii de la maternitatea Bucur să îi salveze pe prematuri. 

„Am avut o echipă fantastică azi, de aproape 210 alergători care au ales să susțină Salvați Copiii și care au participat la cursele de 3,4 km, de 10 km, ștafetă sau semi-maraton. Suma strânsă de către alergători prin platforma Galantom dar și cu sprijinul sponsorilor REWE România prin lanțul de magazine Penny Market, Interbrands Marketing & Distribution, Reckitt Benckiser, Renovatio și Dorna a fost de 101.200 lei. Le mulțumim tuturor pentru participare și îi așteptăm la fel de antrenați la următoarea cursă”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii.

Numai în 2016, dintre cei 1.900 de copii care s-au născut la Maternitatea Bucur, 600 au fost prematuri.

Multe dintre nașterile vulnerabile sunt preluate de maternitatea bucureșteană de la spitalele din regiune, care nu pot asigura intervenție medicală adecvată și imediată unei nașteri premature.

Peste 100.000 de lei au fost strânși de către echipa Salvați Copiii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel