Şeful RATB, Adrian Criţ, revocat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al regiei

 Adrian Crit
Adrian Crit

Directorul general al RATB, Adrian Criţ, a fost revocat marţi de consilierii municipali din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al regiei, din cauză că nu a dus la bun sfârşit mai multe proiecte la care s-a angajat.

Preşedintele de şedinţă al Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Călin Murg, a declarat marţi că schimbarea din funcţie a lui Adrian Criţ a fost propusă de Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, care a motivat că acesta nu a îndeplinit mai multe proiecte la care se angajase şi nu a gestionat bine greva de la RATB din acest an.

Murg a spus că membrii Consiliului de Administraţie al RATB au dat ca exemplu proiectul cu ramele de tramvai care erau foarte scumpe.

Grupul PNG l-a propus ca membru în Consiliul de Administraţie în locul lui Criţ pe inginerul Viorel Popescu, urmând ca în 48 de ore CA să desemneze alt preşedinte.

Murg a precizat că, dacă membrii Consiliului de Administraţie vor să îl schimbe pe Adrian Criţ şi din funcţia de director RATB, aceştia o pot face, dar CGMB nu se amestecă în această problemă.

Adrian Criţ a fost desemnat reprezentant în Consiliul de Administraţie al RATB în 6 martie 2009, de către CGMB.

În iunie 2010, Adrian Criţ a fost numit la conducerea RATB, în locul lui Gheorghe Aron. Anterior, Adrian Criţ a fost director tehnic la Registrul Auto Român.

În 15 iulie, aproximativ 200 de şoferi şi vatmani au protestat la sediul RATB, nemulţumiţi de introducerea traseelor de noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel