Secretul unei cutii de pantofi, dezvăluit după 60 de ani de căsnicie

Un bărbat căsătorit cu o femeie în urmă cu mai bine de șase decenii a aflat, abia după ce medicii i-au spus că soția sa nu mai are mult de trăit, ce anume conținea cutia simplă de pantofi din dulap pe care nu o deschisese niciodată. 

Cei doi au format un cuplu mai bine de 60 de ani  Chiar dacă în tot acest timp ei au împărțit totul și au vorbit despre orice totul, femeia ținea în dulapul ei o cutie de pantofi la care soțul nu avea acces. Ea l-a rugat pe soțul ei să nu o deschidă niciodată, însă atunci când femeia s-a îmbolnăvit, iar afacerile familiei erau aproape de faliment, ea a cerut să-i fie adusă cutia, mărturisindu-i că este timpul să afle ce se află în ea. 

Cutia adăpostea două păpuși croșetate și 95.000 de dolari, spre stupefacția soțului, scrie lifebuzz.com, potrivit stirileprotv.ro.  

Acesta a aflat chiar din gura soției sale secretul căsniciei lor fericite: "Când ne-am căsătorit, bunica mea mi-a spus că secretul căsniciei fericite este să nu te cerți niciodată. Mi-a spus că dacă voi fi supărată vreodată pe tine trebuie să tac din gură și să mă apuc să croșetez o păpușă".

La aceste cuvinte emoționante, bărbatul a început să plângă, însă, ulterior, i-a fost clarificată și cealaltă dilemă: cea a sumei mari de bani din interiorul cutiei. Banii proveneau din vânzarea păpușilor în decursul celor 60 de ani de căsnicie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel