Secretele unei siluete frumoase

Jurnalista Andreea Sava, într-o postare pe blogul ei, prezintă cinci "lucruri pe care trebuie să le știți în momentul în care vedeți o persoană cu un trup armonios și tonifiat".

1. Mișcarea e cea mai importantă

Da, o pun pe primul loc pentru că ea poate chiar să compenseze o dietă deficitară și un stil de viață haotic. Am văzut cu ochii mei oameni care mănâncă numai prostii, beau alcool și băuturi carbogazoase, nu dorm suficient și totuși arată ca sculptați. Și nu, nu au 20 de ani. Dar fac mult sport. Adică muncesc de le sar ochii din cap. Totul în viață se plătește dar slavă Domnului că există un preț pe care îl poți plăti pentru a-ți permite obiceiuri nesănătoase.

Și da, acești oameni despre care vă vorbesc sunt și foarte ocupați. Deci lipsa timpului nu este o scuză pentru o viață sedentară. Mișcarea se poate face oriunde, chiar și acasă sau în parcul de lângă bloc. Totul e să vrei. Aveți suficiente exemple de antrenamente pe care le puteți face acasă, în categoria „Programul meu de mișcare" și pe canalul meu de YouTube, spre care aveți link la finalul postării.

2. Hidratarea joacă un rol crucial

Nu obosesc să repet că fiecare celulă a corpului nostru are nevoie de apă pentru a funcționa corect. De la cele care formează organele și, deci, vitale pentru sănătatea noastră, până la cele care formează pielea, deci arătăm mai tineri sau nu. În funcție de activitatea fizică a fiecăruia, organismul are nevoie de mai multă sau mai puțină apă.

Iar băutul apei este un obicei care se educă. Eu îmi încep fiecare zi cu o cană de 400 de ml pe stomacul gol. Știu! Și mie mi s-a părut multă și mi-a fost greu la început. Acum nu mai pot fără ea.

Am uitat să precizez deși sper că nu mai era nevoie: vorbesc despre apă plată! Nu carbogazoasă, nu sucuri, lapte sau orice altceva. Merg și ceaiurile dar sunt de părere că este nevoie și de apă chioară. Și nu doar eu. Mai mulți specialiști au aceeași părere.

3. Odihnă suficientă

Somnul este foarte important pentru că organismului îi trebuie un anumit timp pentru a se reface. Întregului organism, adică și organelor. Un adult trebuie să doarmă 7-8 ore pe noapte, de preferință între orele 22 și 6 dimineața.

Citiţi continuarea AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel