Cinci secrete pentru a avea o relație de lungă durată cu persoana iubită

Flirtul cu alte persoane, dar și petrecerea sfârșitului de săpămână în doi se numără printre secretele unei relații de lungă durată, afirmă scriitoarea Julia Crouch, autoarea cărții despre acest subiect „The Long Fall”.

Julia Crouch susține că flirtul cu alte persoane poate fi amuzant și sporește încrederea în sine, atâta vreme cât nu se transformă în altceva și nu amenință fundamentele relației, conform DailyMail.

Căsătorită de 25 de ani, Julia Crouch a precizat că sexul este important pentru o relație pe termen lung, indiferent de vârstă, aceasta spunând că intimitatea cu partenerul ajută la rezolvarea conflictelor și favorizează o mai bună comunicare între parteneri.

Un alt factor important al consolidării relației îl reprezintă împărțirea responsabilităților legate de treburile casnice, de creșterea copiilor, dar și administrarea împreună a banilor, indiferent de veniturile fiecăruia.

VEZI ȘI: 10 pași pentru o relație frumoasă

O relație de lungă durată, în afară de iubire și comunicare, se bazează în general pe câteva reguli de bază:

- Păstrați legătura cu prietenii și întâlniți-vă fără partenerul de viață. Este important să aveți și să acordați libertate, astfel încât să rămâneți voi înșivă și să nu vă sufocați partenerul de cuplu.

- Nu trebuie să credeți niciodată că relația va merge de la sine și că nu aveți nevoie să depuneți eforturi constante pentru menținerea acesteia.

- Învățați și descoperiți mereu lucruri noi unul despre celălalt, încercați să vă surprindeți partenerul și să organizați vancanțe în doi, chiar dacă aveți copii.

- Discutați cu partenerul de viață lucrurile care vă deranjează, dacă se poate cât mai curând, nu lăsați resentimentele să se adune și găsiți o rezolvare împreună.

- Spuneți „te iubesc” partenerului cât mai des, dar nu transformați acest sfat într-o îndatorire, uneori gesturile sunt mai importante decât cuvintele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel