Secretele de frumusețe ale starurilor de la Hollywood

Vedetele de la Hollywod au întotdeauna apariții radiante, frumoase, impecabile. Dar de ce arată acestea atât de bine? Iată câteva trucuri de frumusețe pe care le folosesc vedete precum Julia Roberts, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Demi Moore.

Unul dintre trucurile folosite de vedetele de la Hollywood pentru a arăta tot timpul impecabil este acela de a dormi cel puțin opt ore. Astfel se evită semnele de oboseală, ridurile, iar pielea arată mult mai tânără.

Eva Longoria: Actrița este recunoscută pentru pielea perfectă pe care o are.  Dar știi cum își îngrijește pielea? O data pe săptămână, aceasta își aplică o mască din boabe de cafea măcinată, suc de lămâie și ulei de măsline pentru hidratare. Oare pentru că uleiul de măsline este un hidratant natural, lămâia are proprietăți astringente, iar cafea antioxidanți?

(w670) eva-longor

Kate Moss, Jennifer Lopez și Penelope Cruz: Folosesc un truc foarte simplu, dar eficient: Dorm cel puțin 8 ore pe zi. În acest fel, ele previn cearcănele, ridurile, ochii lor par mult mai mari, iar pielea arată mult mai fresh. În momentul în care dormiți mai puțin de opt ore, există tendința de a acumula exces de sebum.

Demi Moore: Ani nu par a trece pentru Moore. Actrița nu folosește creme scumpe pentru păr sau alte produse extravagante, ci își face propria mască din avocado, iaurt (250 g) și ulei de migdale.

(w670) demi moore

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel