Scrambler therapy pentru durerea cronică. Romgermed-investiție în cea mai mare policlinică privată

În anul 2017, Clinică Romgermed a terminat investiția masivă în realizarea celei mai mari policlinici private din București, care deservește toate specialitățile medicale. Această policlinică are o suprafață de peste 3000 mp și aproximativ 40 de cabinete medicale unde lucrează unii dintre cei mai buni medici din țară. 



Dr. Ștefan Spiridon, directorul medical Romgermed, ne-a declarat: „Am investit masiv în această policlinică pentru a putea deservi un segment larg de populație și pentru a putea oferi servicii medicale complete ce includ investigații de înaltă performanță – computer tomograf, endoscopie etc. De asemenea, am reușit să dezvoltăm o rețea națională de centre partenere pentru a putea satisface și cele mai exigențe cerințe alte partenerilor noștri din domeniul corporate."

[citește și]

Scrambler therapy, dispozitiv pentru tratarea durerilor cronice

Începând cu primăvara acestui an, Clinica Romgermed prin partenerul său NEUROPAIN a achiziționat aparatul SCRAMBLER THERAPY. Acest apărat este dezvoltat de armata americană și a ieșit de curând pe piața medicală liberă. Aparatul SCRAMBLER este utilizat pentru tratarea durerilor cronice severe, neuropatice și onclogice, putând fi utilizat chiar și la pacienții cu dureri rezistente la opiacee sau la metode clasice de stimulare. 

Investiția pentru spitalizarea de zi, finalizată în 2017

Dr. Schwartz Dorian Sam, directorul general Romgermed, a explicat pentru cititorii noștri strategia companiei: „În anul 2017 o să finalizăm investiția în spitalizarea de zi și vom oferi tuturor pacienților noștri servicii spitalicești de top în mai multe domenii medicale. Am reușit să atragem alături de noi medici renumiți, cum sunt prof. Elena Copaciu sau dr. Tania Butufei și sperăm să fim un angajator de top în domeniul medical, crescând în același timp propria echipă de specialiști. De asemenea, am reușit să deschidem încă un laborator de analize medicale pentru a putea satisface cererile extrem de numeroase pe care le primim."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel