Schimbări la vârful PROVIDENT

Anunț important al companiei de credite de consum PROVIDENT Financial România: departamentul IT va fi coordonat de către Pierre Olaru, fost angajat în cadrul Citibank Pierre, care are o experiență de peste 16 ani în domeniul tehnologiei serviciilor financiare și bancare.


PROVIDENT. Din noua poziție, Pierre Olaru va coordona dezvoltarea strategiei departamentului și implementarea unor proiecte de IT de anvergură, cu beneficii ample asupra operațiunilor companiei. Rolul său va fi de partener strategic în dezvoltarea operațională și a portofoliului de produse Provident, prin intermediul de soluții IT de ultimă generație care optimizează procesele și timpul de lucru și oferă numeroase oportunități de creștere.

Cine este Pierre Olaru

PROVIDENT. Noul șef al departamentului IT al PROVIDENT are o experiență de peste 16 ani în domeniul tehnologiei serviciilor financiare și bancare, acumulată în cea mai mare parte în cadrul Citibank, atât în România, cât și pe plan internațional, în Cehia. Pierre Olaru este specializat într-o gamă vastă de tehnologii și soluții pentru afaceri, iar în ultimii doi ani a coordonat numeroase proiecte IT în sectorul bancar din România. Totodată, a condus cu succes echipe internaționale și locale pentru implementarea de strategii complexe de IT, menite să sprijine dezvoltarea afacerilor și să contribuie la maximizarea rezultatelor operaționale.

Ce prevede fișa postului

PROVIDENT. "Tehnologia este esențială și a devenit în ultimii ani o componentă cheie pentru dezvoltarea sustenabilă a operațiunilor noastre din România. Infrastructura informatică de ultimă generație și inovațiile aduse activității noastre sub acest aspect vin să susțină strategia de creștere și diversificare a portofoliului de produse și servicii. Pierre va continua să implementeze proiecte complexe, care vor sprijini demersul nostru de a inova și de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate celor peste 300.000 de clienți din întreaga țară", a declarat Ivo Kalik, director general Provident Financial România.

PROVIDENT. Pierre Olaru, a cărei experiență vastă în domeniuIT va juca un rol semnificativ în identificarea, testarea și implementarea celor mai potrivite soluţii informatice pentru a optimiza operațiunile companiei, va asigura și dezvoltarea arhitecturii și infrastructurii din companie, oferind suport și mentenanță celor peste 850 de angajați din București și din țară.

Citește și Campanie realizată pentru PROVIDENT, premiată la Effie România

PROVIDENT. "Provident este un brand care de peste 130 de ani inovează industria de credite de consum și totodată transformă continuu procesele sale operaționale prin intermediul inovațiilor tehnologice pe care le adoptă. Sunt încântat să mă alătur echipei Provident și să descopăr o companie care a investit într-o infrastructură care asigură cel mai înalt nivel de securitate și confidențialitate a informațiilor prin utilizarea de servere aflate în centre de date de pe plan internațional și care facilitează creativitatea și colaborarea în echipă prin platforma Microsoft Office 365, utilizată zi de zi de toți cei peste 850 de angajați din România", a declarat Pierre Olaru, noul șef al departamentului IT al Provident Financial România.

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a unui împrumut, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel