Urmărește emisiunea live


Scarlett Johansson va fi o extraterestră seducătoare într-un film SF

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

Actrița Scarlett Johansson va interpreta rolul unei ființe extraterestre seducătoare într-un lungmetraj care se va numi SF "Under the Skin", regizat de Jonathan Glazer.

Scarlett JohanssonPotrivit editorilor site-ului FilmNation, citați de Mediafax,, actriţa Scarlett Johansson va interpreta rolul unei extraterestre care trăieşte pe Pământ, deghizată într-o femeie cu forme perfecte, şi care se foloseşte adeseori de "sexualitatea ei", cea mai puternică armă a ei, pentru a-şi ademeni prada - bărbaţii americani.

"Este mortal de eficientă, însă, odată cu trecerea timpului, începe să se schimbe şi să se simtă tot mai atrasă de complexitatea vieţii de pe Terra. Odată cu descoperirea «noii ei doze de umanitate», intră în conflict cu cei din specia ei. Filmul prezintă într-o manieră unică o descriere a lumii noastre, văzută prin ochii unor extratereştri", a precizat aceeaşi sursă.

Jonathan Glazer a scris şi scenariul acestui proiect cinematografic, împreună cu Walter Campbell. Filmările vor începe în primăvara anului 2011, iar scenariul este inspirat din romanul omonim scris de Michel Faber.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă".

Recent, actriţa americană a putut fi văzută pe marile ecrane în filmele "Iron Man 2" şi "He's Just Not That Into You" şi va participa în această iarnă la filmările pentru thrillerul SF "The Avengers".

Citeşte şi:

Premiile BAFTA 2011 – The King’s Speech, marele învingător. Vezi lista câştigătorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel