Scandal sexual: Codașii în Liga 1, clienți ai unui salon de masaj erotic

dacia_mioveni
dacia_mioveni

Opt jucători de la echipa Dacia Mioveni, aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, sunt suspectați că ar fi fost clienți ai unui salon de masaj erotic, unde mai multe tinere, inclusiv minore, erau obligate să se prostitueze.

Pentru oficialii clubului de fotbal CS Mioveni, faptul că opt jucători ai echipei argeșene erau mult mai ocupați să meargă la un salon de masaj, care ascundea un bordel, decât să joace fotbal, ar putea fi motivul pentru care echipa nu a reușit decât trei puncte în 13 meciuri în Liga 1.

O întreagă rețea de trafic de persoane a fost destructurată de polițiștii argeșeni, care au identificat 13 fete, din care cinci minore, cu părinți plecați în străinătate la muncă, ce se aflau închise într-un hotel din Pitești, fiind obligate să se prostitueze.

Printre obișnuiții falsului salon erotic, polțiștii au identificat și opt fotbalişti de la Dacia Mioveni, fapt ce l-a revoltat pe primarul orașului Mioveni, dornic acum să desființeze clubul.

"Sunt vreo şapte, opt persoane. Probabil băieţii au zis «suntem expiraţi, nu ştim fotbal, ne recalificăm în altceva». Şi probabil făceau acolo cursuri de calificare", a spus, ironic, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, citează RTV.net. "Voi cere creditorilor să ceară falimentul clubului de la Mioveni. Trebuie să-i înveţe cineva minte", a adăugat Georgescu.

Numele fotbaliştilor care stăteau mai mult la salonul de masaj decât la antrenamente nu au fost făcute publice, deocamdată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel