Scandal la Eurovision 2014: Un concurent vorbește de pile în TVR

tvr (3)
tvr (3)

Unul dintre membrii formaţiei care cântă cu Matilda Pascal Cojocărița vrea să conteste decizia juriului de nu califica piesa în finală.

TVR a dat publicităţii lista completă cu artiștii care au fost aleşi să participe la finala selecției naționale Eurovision, desfășurată pe 1 martie la Brașov.

Printre cei care au rămas pe dinafară se numără şi Matilda Pascal Cojocăriţa, care a participat la Eurovision alături de trupa Cobzality. Fondatorul acestei formaţii, Florin Romașcu, este făcut foc şi pară şi nu înțelege cum piese creditate cu mari şanse, precum cele interpretate de Matilda Pascal Cojocarita, VH2 sau Ozana Barabancea nu au trecut preselecţia, dar cea a transexualului Naomy, da. Ba, mai mult, acesta vrea să îşi caute dreptate legal, potrivit cancan.ro.

VEZI ȘI: Eurovision 2014: Vezi finaliștii la selecția națională

"Avem dreptul de a contesta, aşa că ne vom folosi de această prevedere a regulamentului. Nu vrem să comentăm anumite aspecte legate de relaţiile strânse dintre anumite formaţii şi şefi din TVR. Este posibil să fi deranjat atitudinea din comunicarea noastră, cum că vrem să mergem la Eurovision cu ceva cât mai apropiat de spiritul românesc. Suntem în continuare încrezători în steaua noastră, alături de invitata noastră, Matilda Pascal Cojocăriţa, şi aşteptăm răspuns la contestaţie", a declarat Florin Romașcu, unul dintre fondatorii trupei Cobzality.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel