”Sărbătoarea pâinii”, un proiect autentic și savuros, la Cora

puratos
puratos

A pregăti o pâine autentică și, totodată, savuroasă, este o artă și nu la îndemâna tuturor, dar dacă dispui de ingrediente de calitate, produsul final va putea sta la loc de cinste pe masa românilor. De aceea, Puratos și Cora România, cu sprijinul unor nutriționiști de marcă și cu companii producătoare de materie primă şi brutărie, susțin, din 7 mai și până în data de 1 iulie, ”Sărbătoarea pâinii”.

Demonstraţiile de măiestrie în ale brutăriei, precum și realizarea şi prezentarea a zeci de tipuri de pâine şi specialităţi din pâine, pe care consumatorii le vor putea testa şi achiziţiona din lanţul de magazine Cora, vor încerca să demonstreze publicului că pâinea este şi va rămâne un produs de bază în alimentaţia echilibrată şi sănătoasă, dacă este produsă din ingrediente de calitate şi consumată cu măsură.

Timp de aproape două luni, din 7 mai și până în ziua de 1 iulie, consumatorii vor putea testa şi achiziţiona din lanţul de magazine Cora pâine de cea mai bună calitate, multe sortimente, precum Pâine de casă; Pâine albă bătută de coajă, Pâine Puravita Fibre, Ciabatta Multicereale şi Ciabatta cu Secară, fiind preparate de cei mai pricepuţi brutari ai grupului Puratos România.

“Vrem să demonstrăm că un stil de viaţă echilibrat nu exclude o pâine bună şi sănătoasă, important este să ştim cu ce o combinăm. În plus, anumite specialităţi de pâine, îmbogăţite cu fibre, vitamine, cereale sau făină de secară aduc un aport nutritive ce nu trebuie neglijat intr-o alimentaţie sănătoasă. Desigur, pentru o dietă echilibrată nu ar trebui să excludem activităţile fizice”, a declarat Bogdan Cherciu, director marketing Puratos România.

În cadrul evenimentului “Sărbătoarea Pâinii”, o serie de brutari şi brutăriţe vor prepara, rând pe rând, peste 100 de tipuri de pâine, de la simpla franzelă până la pâini speciale din făini şi ingrediente deosebite, în timp ce invitata specială a evenimentului, Mihaela Bilic, medic nutriţionist, va oferi sfaturi și informații privind aportul nutritiv şi caloric al pâinii.

“Glucidele sunt esenţiale supravieţuirii şi funcţionării optime a organismului uman, aşa că, indiferent de vârstă, greutate sau regimul alimentar, oferiţi-vă zilnic bucuria de a mânca o bucată de pâine. Fie că este albă, neagră, cu seminţe, cu tărâţe, cu ierburi aromate, cu ulei, cu lapte, alegeţi-o în funcţie de preferinţele voastre. Nimic nu poate fi mai gustos şi mai sănătos!”, a declarat Mihaela Bilic.

Nici copiii nu au fost uitați de oganizatorii ”Sărbătorii Pâinii”. Magazinele Cora România îşi deschid porţile brutăriilor pentru a le arăta copiilor de la şcolile din proximitate cum se face pâinea, iar cei care vor să experimenteze această artă, o pot face în cadrul atelierelor și au ocazia să participe la concursul cu premii „Se caută brutărel”.

În perioada Sărbătorii Pâinii, fiecare magazin Cora a ales o organizaţie umanitară sau o instituţie către care va face donaţii de pâine.

Produsele de panificaţie Puratos România din cadrul “ Sărbătorii pâinii” pot fi văzute şi gustate în perioadele: 24-27 Mai – CORA Lujerului; 31 Mai – 3 Iunie – CORA Cluj; 14 Iunie – 17 Iunie – CORA Arad; 28 Iunie – 01 Iulie – CORA Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel