Sanador a deschis o nouă clinică în cartierul Militari

Ca urmare a solicitărilor tot mai numeroase primite din partea pacienţilor, dar şi din dorinţa de a le fi mai aproape, o nouă Clinică Sanador a fost deschisă pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 101, la finalul lunii ianuarie 2016.

Pacienţii pot beneficia în noua clinică de consultaţii de specialitate, de examinări de medicina muncii, de explorări funcţionale (EKG de repaus, audiometrie, spirometrie), precum şi de recoltarea analizelor medicale de laborator, de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00.

De asemenea, Clinica Sanador Militari are şi laborator propriu de analize medicale.

Specialitățile medicale disponibile în cadrul clinicii din Militari sunt: medicină generală, medicină internă, obstetrică ginecologie, neurologie, psihiatrie, dermato-venerologie, endocrinologie, ORL, oftalmologie.

Pe baza biletelor de trimitere, emise de medicul de familie sau de medicul specialist şi a cardului de pacient asigurat, se pot efectua analize de laborator, prin asigurarea de sănătate publică. Pentru programări, pacienții pot apela 021.9699.

Accesul cu mijloacele RATB se poate face cu autobuzele 137, 236, 421, 136, cu troleibuzele 61, 62, dar şi cu tramvaiele 25 şi 8 la staţia Cesarom, Valea Cascadelor. Se poate ajunge la Clinica Sanador Militari şi de la staţia de metrou Păcii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel