Sacrificiul față de copii la români, mai presus de orice

Povestea unei femei dispuse să facă orice pentru binele copilului. O poveste în care se regăsește fiecare român. Este și cazul Emiliei Apostoae, interpretată de Luminița Gheorghiu, în filmul ”Sunt o babă comunistă”.

Un personaj marcat de comunism, cărui regimul i-a creat grave probleme existențiale: toată tinerețea a trăit-o în comunism. Nu e așa de ușor să îți schimbi setul de valori și să te readaptezi, mai ales atunci când ai senzația că lucrurile merg din ce în ce mai rău și nici măcar copilul tău nu este mai mulțumit decât ai fost tu. Și atunci faci până și imposibilul și îți riști și acoperișul de deasupra capului ca lucrurile să fie mai bune pentru copil.

Râzi cu lacrimi în ochi

Nevoia de a-și ajuta copilul o aduce pe Elena în situația de a se gândi să o ia de la capăt și să repună pe picioare secția din uzina la care lucra pe vremea comunismului. Doar că eforturile sale sunt în zadar și este nevoită să facă sacrificiul suprem pentru ca fetei sale să îi fie bine. Care este acesta? Cu siguranță fiecare dintre noi ne-am gândit măcar o dată până unde am ajunge cu sacrificiul pentru copil. Filmul "Sunt o babă comunistă" vă prezintă deznodământul poveștii Elenei, care poate fi a oricăruia dintre noi. Un film regizat de Stere Gulea și presărat cu dramă și comedie. O producție Media Pro Pictures la care trebuie să te pregătești să râzi plângând, indiferent de poziția pe care o ai față de comunismul omniprezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel