S-a lansat vinul cu marijuana

marijuana-leaves
marijuana-leaves

Băutura este foarte populară în rândurile americanilor, iar numărul vinificatorilor care produc vinul este în creștere.

Pentru producerea unui asemenea vin se foloseşte Cabernet Sauvignon şi marijuana, crescută în Humboldt, care este numită capitala de droguri a Californiei, spune preşedintele Asociaţiei de canabis din Napa, Crane Carter.

Carter spune că efectul vinului cu droguri este imediat, în comparaţie cu biscuiţii cu marijuana. În plus, combinaţia de alcool şi iarbă duce la "o stare foarte interesantă de îmbătare".

În opinia sa, vinul cu marijuana are un viitor mare, dar acum vinificatorii îl produc în cantităţi mici şi este împărţit asociaţiilor, menţionează criticul de vin Mike Steinberger, care spune că a gustat vinul în New York. Steinberger a declarat că bautura are un gust picant pe bază de plante şi îi aminteşte de zilele de la şcoală, cănd fuma marijuana.

Unul dintre vinificatorii din California, care produce băutura, a declarat că vinul cu marijuana este un vin cu adevărat original al Lumii Noi. Pentru producţia unei asemenea băuturi, în butoiul cu vin se toarnă aproximativ 0,5 kg de marijuana.

În rezultat, obţinem aproximativ 1,5 grame de marijuana în sticlă. În prezent, deţinerea a 28,5 grame de marijuana sau chiar mai puţin, se pedepseşte cu o amendă maximă de 100 de dolari.

Consumul de marijuana în scopuri medicale a fost permis în California în 1996. Cultivarea marijuanei este o infracţiune, care se pedepseşte. Totuşi, oamenii care nu se ocupă cu vânzarea drogului şi pot dovedi acest lucru, nu sunt sancţionaţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel