S-a inventat cămașa pe care o poți purta 100 de zile fără să o speli

camasa
camasa

Invenția secolului: așa ar putea fi catalogat noul produs brevetat de o companie americană, o cămașă bărbătească, ce poate fi purtată 100 de zile fără a necesita spălare.

Noua invenție a fost lansată de Wool&Prince Inventors. Confecționată din lână super-moale, cămașa nu are nevoie de călcat și nu va mirosi chiar și după ce a fost purtată timp de 100 de zile fără a fi spăla, scrie rtv.net.

Compania americană a declarat că a creat această cămașă pentru cei care urăsc faptul că trebuie să-și spele hainele atât de des, iar lâna utilizată durează de șase ori mai mult decât bumbacul. Pentru crearea acestui material special, compania a avut nevoie de şase luni, iar un purtător de cuvânt al acesteia a afirmat că s-au folosit fire de lână, de cea mai bună calitate, rezervate, de obicei, rezervate industriei modei de lux.

Tot compania a declarat că, evident, deși practice, cămășile lor vor avea, în cele din urmă nevoie de spălare, dar nu va fi nevoie de prea mult detergent, iar uscarea se produce repede.

Cămășile vor fi disponibile într-o varietate de stiluri și dimensiuni, însă, deocamdată, ele sunt disponibile pentru investitorii companiei începând de la £ 63 fiecare. Prețuri normale de vânzare cu amănuntul nu au fost încă anunțate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel