S-a deschis televiziunea dedicată apocalipsei

apocalipsă dc
apocalipsă dc

Canalul SyFy din Franța a lansat televiziunea La Chaîne de la Fin du Monde, dedicată sfârșitului lumii, ce ar urma să se întâmple, potrivit calendarului maya, pe 21 decembrie 2012.

Televiziunea a fost lansată de canalul Syfy, deținut de americanii de la NBC Universal, una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume, informează broadbandtvnews.com, citat de Mediafax. Noua televiziune va oferi "o altă perspectivă asupra sfârşitului lumii" şi va emite timp de o lună de zile, până pe 21 decembrie, când "se presupune că va fi sfârşitul lumii".

La Chaîne de la Fin de Monde difuzează filme, seriale și documentare cu o anumită tematică, între care ”Survivors”, ”Invasion”, ”The Body Snatchers”, ”War of the Worlds”, ”American Warships,” dar și o emisiune dedicată ”sfârșitului lumii.”

Noua televiziune este disponibilă numai pe platforma CanalSat din Franța. Menirea ei e una mai ciudată, aceea de ”a-i pregăti pe francezi pentru ultima zi din viața lor.”

”Sperăm că iubiţi pământul, marea şi munţii, dar, înainte de toate, sperăm că iubiţi viaţa (...) Potrivit profeţiilor maya, viaţa se va încheia pe 21 decembrie 2012. Deci să profităm! Cu noul La Chaîne de la Fin du Monde de la SyFy trăiţi apocalipsa într-un alt mod. O lună de distrugere, o lună de frisoane, dar mai ales o lună de distracţie. Sunteţi gata? Cu SyFy veţi adora sfârşitul lumii”, se spune într-un clip de promovare televiziunii La Chaîne de la Fin de Monde.

Teoriile hollywoodiene despre sfârșitul lumii susțin că în timpul solstițiului de iarnă, pe 21 decembrie, va avea loc apocalipsa. Această abordare mercantilă și turistică a evenimentului este categoric denunțată de organizațiile indigene din America Centrală și Mexic, care reproșează Guvernelor și antreprenorilor că au denaturat sensul acestei sărbători. Indigenii critică interpretarea hollywoodiană a acestei date, care ar însemna, în realitate, doar încheierea unui ciclu din calendarul maya.

Teoria referitoare la sfârșitul lumii, care ar urma să aibă loc pe 21.12.2012, are la bază o superproducție americană, intitulată ”2012,” numeroși oameni ajungând să-și construiască adăposturi care să facă față unui eventual cataclism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel