Ruinele Atlantidei ar putea fi în apele teritoriale ale Cubei

atlantida
atlantida

 Doi cercetători, Paul Weinzweig şi Pauline Zalitzki, se pare că au descoperit ruinele Atlantidei. Potrivit acestor arheologi, mai multe piramide au fost identificate pe fundul Atlanticului, în apele teritoriale ale Cubei, la 1 600 de metri adâncime.

Apele teritoriale ale Cubei se pare că ascund ruinele Atlantidei. Doi cercetători, Paul Weinzweig şi Pauline Zalitzki au descoperit mai multe piramide pe fundul Oceanului Atlantic. Ruinele au fost găsite la o adâncime de aproximativ 1.600 de metri adâncime, scrie utaot.com.

 Cei doi oameni de ştiinţă au folosit submarine. Structurile antice, realizate din piatră, cântăresc sute de tone şi amintesc de piramidele din Giza (Egipt). Iar asta nu este tot. Cei doi cercetători au mai găsit un sfinx, mai mulţi monoliţi aranjaţi ca la Stonehenge, dar şi gravuri într-o altă limbă, realizate pe pietre.

 Întrebându-se de ce aceste ruine nu au fost găsite mai devreme, jurnaliştii Utaot.com scriu că situl arheologic a fost descoperit de americani în timpul crizei nucleare din Cuba, din anii '60, dar locul a fost secretizat pentru a nu fi găsit şi de ruşi.

Atlantida a fost pentru prima dată descrisă de Platon ca  o putere navală, cu baza pe o insulă sau continent aflată dincolo de coloanele lui Hercule (strâmtoarea Gibraltar), care a cucerit regiuni întinse din Africa şi Europa de Vest. După o încercare eşuată de invadare a Atenei, Atlantida s-a scufundat în ocean. Acest eveniment s-ar fi petrecut cu 9.000 de ani înainte de Solon (aproximativ 9.500 î.Hr.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel