Românii pot călători ieftin pe continentul european, cu TravelEuropa.ro

Cine nu iubește călătoriile? Și câți sunt cei care vor să traverseze întreaga Europă, cheltuind cât mai puțin? Pentru toți cei interesați a învăța cum pot călători ”low-cost” pe întreg continentul european, portalul TravelEuropa.ro a pregătit un ghid turistic online unde se regăsesc prezentările complete a peste 100 de oraşe din 14 ţări europene, iar dacă dorința de a pleca deja într-o mică escapadă s-a instalat, portalul beneficiază și de opțiunea care oferă posibilitatea de a rezerva cazare.

Sub sloganul “Te învăţăm să călătoreşti low-cost”, portalul traveleuropa.ro prezintă românilor de pretutindeni 14 ţări europene si peste 100 de oraşe – fie că este Roma, Paris, Londra, Madrid, Praga sau Bucureşti, Oxford. Sunt prezentate toate informaţiile relevante de care o persoană are nevoie pentru a-şi planifica voiajul - de la climă, transport, cazare ieftină şi până la detalii privind locurile care nu trebuie ratate.

“Am lansat acest site pentru a-i fi de folos oricărui român care doreşte să călătorească în Europa. Indiferent ca este vorba despre o vacanţă de două-trei zile sau de două săptămâni, este neapărat necesar să ştii în ce perioadă este bine să călătoreşti, cum poţi ajunge mai ieftin acolo, cât costă mijloacele de transport în comun, cum este vremea şi unde poţi găsi o cameră la un preţ rezonabil. Toate acestea, precum şi principalele obiective turistice sunt prezentate cât mai corect şi clar”, a declarat Alin George, cofondator TravelEuropa.ro.

Mai mult, cititorii ghidului turistic online au la dispoziţie şi opțiunea de a-şi face rezervări la toate hotelurile din Europa şi nu numai. În acest sens, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor săi şi pentru a le uşura munca, TravelEuropa.ro a realizat un parteneriat cu Booking.com.

De asemenea, portalul TravelEuropa.ro oferă două rubrici speciale pentru cei care au ca hobby pescuitul: “Pescuit in România”, unde sunt prezentate principalele bălţi, taxa de intrare şi regulamentul specific şi “Specii de peşti”, iar cei care doresc să împărtășească și celorlalți escapadele lor ieftine au la dispoziție rubrica “Poveste de vacanţă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel