Românii, în topul turiștilor care vizitează Palestina

Românii se află în topul turiștilor care vizitează Palestina, în ceea ce privește numărul lor și cel al înnoptărilor, a declarat Rula Ma'ayah Albandak, ministrul Turismului și Antichităților din Palestina, cu ocazia deschiderii oficiale a Camerei de Comerț Bilaterale România - Palestina.

"Mereu spun că, din punct de vedere al miniștrilor sau al oamenilor care lucrează în Guvern, nu putem reuși dacă lucrăm singuri. Pentru a reuși, pentru a îmbunătăți sectoarele noastre, ar trebui să fie întotdeauna cooperare puternică între sectoarele private. Există cooperare de multă vreme între Palestina și România și noi, ca Minister al Turismului, vrem să avem cooperare în domeniul turismului între țările noastre", a spus Rula Ma'ayah Albandak, citat de Agerpres.

Ea a precizat că își dorește ca din ce în ce mai mulți români să viziteze Palestina.

"Vrem să avem din ce în ce mai mulți turiști români care să vină în Palestina și să vedem, de asemenea, palestinieni care să viziteze România. Anul trecut am invitat oameni din sectorul turismului din România și din presă ca să viziteze Palestina, oamenii și cultura. Palestina încă este o țară sub ocupație și întotdeauna ocupația oferă o imagine diferită a țării și a palestinienilor. Am vrut ca presa și operatorii din turism să vadă care e situația, infrastructura și locurile de vizitat. Cred că vizita a fost un succes și, după vizită, am realizat că avem mai mulți turiști români în Palestina. Anul trecut, românii au fost una dintre naționalitățile din top care a vizitat Palestina, în termeni de număr al vizitatorilor și înnoptări. Ne dorim să avem mai multă cooperare între sectoarele noastre private, vrem ca operatorii români din turism să ia legătura cu cei din Palestina", a subliniat ministrul palestinian al Turismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel