Românii, haioși și la mesajele de Paște

imagini de paste 003-1024
imagini de paste 003-1024

În fiecare an, transmiterea urărilor cu ocazia Sărbătorii Pascale permit românilor să-și dezvăluie cunoscuților, prietenilor, familiei și șefilor calitățile lor de creatori de mesage, care mai de care mai haioase, unde ouăle, iepurașul, cozonacul și, mai nou, și politicul sunt teme principale.

Iată doar câteva din mesajele transmise cu ocazia Paștelui:

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese. Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iar iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.

Baftă la ciocnit şi fie ca iepuraşul să nu te ocolească! Paşte fericit alături de cei dragi!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în gradina ta dar parcă tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aştept răspuns!

Mi-am facut wishlist-ul de Paşte. Te vreau pe tine în gradină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul ăsta!

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Iepuraşul nu mai vine, că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat. Paşte fericit!

Cu pască şi cozonac/ Ou roşu, miel şi stufat/ Să aibă şi cel sărac/ Să se simtă-ndestulat/ Nu doar el, parlamentarul/ Care ne cheltuieşte banul/ Cu salarii şi diurne/ Cu n conturi unde-i pune.

Isus a fost crin printre spini, iar tu prin dragostea lui ai devenit un crin printre spini, La mulți ani și Hristos a înviat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel