"Românii au talent": cine sunt cei trei finaliști din a patra semifinală

Românii au talent
Românii au talent

Alți trei concurenți s-au calificat în finala concursului "Românii au talent", vineri seară, în urma celei de-a patra semifinale a sezonului  4 al emisiunii difuzate de Pro Tv.

Emy Drăgoi, Octavian Stoica şi perechea alcatuita din Alin Beca si Catalina Tampau vor evolua în finala "Românii au talent".

Primul calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost Emy Drăgoi, care a cucerit publicul cu prestaţia sa la acordeon, conform Mediafax.

Citește și: S-au stabilit primii trei finaliști de la "Românii au talent"


Octavian Stoica a fost următoarea alegere a publicului, după ce "Zburătorul" din Chişinău a demonstrat cu dansul său la bară că limitele corpului uman şi ale talentului sunt departe de a fi cunoscute încă.


"Acum descopar că e acrobatie in stare pura", l-a felicitat Andi Moisescu, iar Mihai Petre l-a declarat numărul său preferat din concurs până la momentul respectiv: "Performanta, linii fantastice, tot ce faci e extraordinar", i-a spus el concurentului.

Citește și: "Românii au talent": Cine sunt cei trei finaliști din a doua semifinală


Ovidiu Păsărar, concurentul care a tras cu arcul cu o precizie milimetrică, şi dansatorii Alin Peca şi Cătălina Ţampău au fost următorii în preferinţele votanţilor. În urma barajului, cei care au trecut mai departe în finală au fost tinerii dansatori, care au bronzul mondial şi tintesc marele premiu "Romanii au talent".


"Un moment sclipitor şi la propriu, şi la figurat. Unul dintre momentele cele mai pasionale pe aceasta scena", le-a spus Andi Moisescu.


Candidat la premiul pentru originalitate a fost ales Florinel Lautaru, artist stradal, care cântă la pahare. El a primit votul publicului, dar un singur vot de la juriu.

Citește și: "Românii au talent": Cine sunt finaliștii din a treia semifinală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel