Romanian Adventure Fest 2011, primul Festival de sporturi extreme şi aventură din România. Vezi programul

romanian-adventure-fest-2011
romanian-adventure-fest-2011

În perioada 27-29 Mai 2011, în Defileul Jiului, Romanian Adventure organizează primul Festival de sporturi extreme şi aventură din România.

"Prin organizarea acestui eveniment urmarim sa punem turismul de aventura pe harta evenimentelor de interes, cum ar fi festivalurile de muzica, film, teatru, arta medievala etc. Un alt scop urmarit este acela de a arata turistilor romani ca o vacanta activa este mult mai placuta decat turismul clasic si ca pot trai senzatii si experiente extraordinare la sfarsit de saptamana. De asemenea, acest festival se doreste a fi un pas in atragerea tinerilor catre aceste sporturi. Nu in ultimul rand, festivalul doreste sa atraga atentia autoritatilor locale, dar mai ales a celor din domeniu turismului, cu privire la potentialul turistic al acestui gen de activitati, in speranta promovarii si realizarii de facilitati la nivel national.", se arată într-un comunicat al oganizatorului

Festivalul va cuprinde următoarele “ateliere” sportive:

a. River rafting - Coborâre pe raul Jiu, în bărci speciale, pe traseu de 1- 2 ore. Asistenta va fi asigurata de catre o echipa de instructori cu experienta in raftingul sportiv si de agreement.

b. Canyoning - Parcurgerea unor vai accidentate, active (cascade, săritori etc.) sau a unor canioane înguste şi adânci.

c. Scufundari (lac) - Scufundarile in lacuri montane iti ofera o experienta extraordinara si posibilitatea de a realiza fotografii de exeptie, tinand cont de vizibilitatea mare intalnita aici.

d. Sailing (lac) - Pe un lac de munte poti invata din tainele marinariei cu panze, traind senzatia o senzatie unica atunci cand iti va veni randul la carma.

e. Alpinism/Tiroliana - Trasee de diferite grade de dificultate.

f. Offroad - Poti conduce o masina de offroad pe drumuri neindicate pe harti.

g. Speologie - Tura cu durata de aprox. 1 ora in pestera bogata in formatiuni, meandre si sali inalte.

Entertainment

a. Petrecere organizată în seara zilei de 28 Mai pe malul Jiului, având ca punct central un foişor special amenajat, situat în interiorul campingului. Petrecerea va fi precedată de un foc de tabară şi presărată cu eventuale concursuri.

b. Proiecţia Finalei Ligii Campionilor.

Program

27 Mai

10:00 - Deschiderea festivalului

11:00 - 19:00 - Sporturi de aventură - Participanţii se vor prezenta la punctul de start al fiecărei activităţi, pe baza voucher-ului şi a programării.

28 Mai

10:00 - 19:00 - Sporturi de aventură - Participantii se vor prezenta la punctul de start al fiecărei activităţi, pe baza voucher-ului şi a rezervării.

21:00 - Petrecere - Se va organiza într-un foişor situat pe malul Jiului

21:30 - 24:00 Proiecţie - Finala Ligii Campionilor

29 Mai

10:00 - 18:00 - Sporturi de aventură - Participanţii se vor prezenta la punctul de start al fiecărei activităţi, pe baza voucher-ului şi a rezervării.

18:00 - Festivitatea de închidere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel