Lonely Planet: România, în top destinații de vizitat în 2015

România se află în primele 10 destinații recomandate de Lonely Planet de vizitat în 2015.

Astfel, Lonely Planet a inclus România pe lista celor mai recomandate destinații de vizitat în 2015, atunci când se analizează raportul dintre oferta turistică și prețuri. În clasamentul realizat Lonely Planet, alături de țara noastră figurează Tunisia, Africa de Sud, Shanghai, Samoa, Bali, Uruguay, Portugalia, Taiwan și Burkina Faso.

În Top 10 al țărilor care merită vizitate în anul 2015, România se află pe locul 9, Lonely Planet precizând: "Puternic conectată cu restul Europei, grație companiilor aeriene low-cost, prețurile la cazarea din România se poate compara, din punct de vedere al prețurilor, cu cele din destinațiile mult mai cunoscute din regiune.

Bucureștiul este un exemplu în acest sens, hotelurile din capitala României găzduind, în marea majoritate a timpului, oameni de afaceri. Așadar, în mod neobișnuit, sezonul de vacanță este în extrasezon.

Un pic mai departe de București, se poate găsi cazare în sate medievale, în castele spectaculoase și în unica Deltă a Dunării, care poate fi cel mai bine explorată prin plimbări cu feribotul, lente, dar ieftine. 

Mai mult, chiar, în această țară sutobuzele, microbuzele, și privatele "maxitaxi" oferă cel mai ieftin mod și cel mai rapid mijloc de transport în comun pe diverse rute în România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel