Rochia purtată de Marilyn Monroe în „Şapte ani de căsnicie“, vândută cu 4,6 milioane dolari - VIDEO

marilyn-monroe111
marilyn-monroe111

Rochia albă purtată de Marilyn Monroe în filmul "Şapte ani de căsnicie/ The Seven Year Itch" (1955) a fost vândută pentru 4,6 milioane de dolari la o licitaţie care a avut loc sâmbătă, la Los Angeles, informează bbc.co.uk.

Costume intrate în legendă, purtate în câteva filme memorabile de Audrey Hepburn, Judy Garland, Marilyn Monroe şi Charlie Chaplin, provenind dintr-o colecţie alcătuită de actriţa Debbie Reynolds, au fost scoase la licitaţie sâmbătă, de casa Profiles in History.

Printre cele 3.500 de loturi scoase la licitaţie s-au numărat melonul purtat de Charlie Chaplin în filmul "Charlot vagabond/ Tramp", vândut pentru 135.300 de dolari, o rochie roşie cu paiete şi o podoabă pentru păr din pene purtate de Monroe în filmul "Domnii preferă blondele" (1953), care au fost vândute pentru 1,47 milioane de dolari, în timp ce un costum purtat de actriţă în "Râul fără întoarcere/ River of No Return" (1954) a fost adjudecat pentru 510.000 de dolari.

Multe dintre piesele scoase la licitaţie i-au fost oferite lui Reynolds de buna sa prietenă Elizabeth Taylor, care a murit la începutul acestui an. O ţinută de jocheu purtată de Taylor pentru rolul din "Vis de glorie/ National Velvet" (1944) a fost vândută pentru 73.800 de dolari.

O pereche de papuci purtaţi de Judy Garland la filmările pentru "Vrăjitorul din Oz" (1939) a fost vândută pentru 1,75 milioane de dolari, deşi nu încălţămintea nu a apărut în forma finală a peliculei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel