Robin Gibb, unul dintre cei trei membri ai formaţiei Bee Gees, diagnosticat cu cancer la ficat - VIDEO

gibg
gibg

Robin Gibb, unul dintre cei trei membri ai formaţiei Bee Gees, a fost diagnosticat cu cancer la ficat, după ce problemele sale de sănătate au ieşit la iveală în ultimele apariţii în public ale artistului care arăta  foarte slăbit.

Mai mult săptămâna trecută, cântăreţul a fost dus de urgenţă la spital, însă la scurt timp medicii l-au trimis acasă.

Trupa Bee Gees s-a destrămat în 2003 odată cu moartea lui Maurice Gibb. Maurice Gibb a decedat brusc, la vârsta de 53 de ani, în urma unor complicaţii apărute după o intervernţie chirurgical de rutină. În acel moment, fraţii săi au declarat că nu vor mai cânta niciodată sub numele Bee Gees, după o carieră de 45 de ani.

Robin Gibb a declarat că fratele lui geamăn, Maurice, care cânta la mai multe instrumente, a fost "nu doar un frate, ci un camarad de arme".

Un al patrulea frate, Andy, care a fost şi el cântăreţ, însă nu a făcut parte din acest grup de legendă, a decedat în 1988 la vârsta de 30 de ani din cauza unei maladii cardiace.

The Bee Gees a fost una dintre cele mai importante trupe ale anilor 1970, câştigând nouă premii Grammy. Printre piesele cele mai cunoscute ale acestui grup se numără "Night fever", "Tragedy," "How Deep is Your Love" şi "You Win Again".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel