Robert Pattison, "curva politică" din Bel Ami

Ecranizarea cărţii lui Guy de Maupassant's, Bel Ami, readuce în prim plan atmosfera Parisului de secol XX, iar în rolul principal se află fostul "vampir", Robert Pattison. Bărbatul fatal, dar sărac, trece prin multe aşternuturi până ajunge acolo îşi doreşte, însă devine un fel de "curvă politică", în tot acest joc de înalt nivel.

Un simplu soldat ajunge să cucerească toată suflarea feminină a nobilimii franceze şi, din aşternutul călduţ al mai multor femei, ajunge să doboare un Guvern. Tânărul Georges speculează foarte bine situaţia politică a vremii: femeile controlau tot ceea ce se întâmpla, astfel că ajunge să scrie la cel mai important ziar al Opoziţiei pariziene.

Pattison nu mai este chiar bărbatul fatal de la începuturile seriei "Amurg", dar încă mai frânge o inimă pe ici pe colo. Succesul l-a transformat în noul sex-simbol al cinematografiei, iar Pattison profită din plin de asta. De altfel, rolul din BEL AMI îi pică mănuşă, iar femeile Parisului sunt înnebunite după noul gigollo, abia scos pe tarabă.

Decorurile şi atmosfera sunt bine conturate, iar actorii sunt numai unul şi unul. Un film bun de văzut într-o duminică după-amiază, dar nu va rupe gura târgului. Pentru cei care se aşteaptă să fie un film bogat în scene de sex, aşteptările le vor fi înşelate şi vor trebui să se mulţumească cu negocierile politice din aşternut, evident, după consumarea pasiunii.

Lansarea filmului Bel Ami, în cinematografele din România, va avea loc vineri, 2 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel