Robert Negoiță, avertisment crunt pentru primarul Bucureștiului

Robert Negoiță, liderul PSD București, îi transmite un avertisment clar primarului interimar al Bucureștiului, Ștefănel Dan Marin.

Acesta îl acuză pe edil că nu își ia atribuțiile în serios și singurii pierzători sunt bucureșetenii.

"Ma vad nevoit sa-l anunt public pe primarul interimar al Muncipiului Bucuresti, Stefanel Dan Marin, ca prezenta sa in aceasta functie risca deja sa prejudicieze interesele bucurestenilor.

In Sectorul 3, mai multe proiecte importante sau urgente nu au fost efectuate, iar situatia este similara si in alte sectoare. De exemplu, lucrarile la linia de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu stagneaza, asa incat problemele in trafic au devenit o constanta. In plus, lucrarile la pasajul Bulevardul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, care ar trebui incheiate pana la sfarsitul acestui an, sunt blocate in acest moment.

N-a avut loc, pana acum, nicio actiune de dezinfectie si deratizare, iar unele zone sunt in bezna, pentru ca intretinerea iluminatului public a fost, practic, abandonata", a spus Robert Negoiță.

"Nu doresc sub nicio forma ca locuitorii Sectorului 3 sa aiba de suferit din cauza managementului slab al conducerii Capitalei. De aceea, il avertizez pe Stefanel Dan Marin, primar interimar, sa-si ia atributiile in serios si sa rezolve urgent toate problemele semnalate", a mai transmis președintele PSD București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel