EXCLUSIV  REVOLTĂ la ROMÂNII AU TALENT 2017. Oamenii au VOTAT din nou după ce Lorelai Moșneguțu a câștigat premiul

A fost revoltă mare pe rețelele de socializare după ce Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent 2017. Ca de obicei, românii s-au împărțit în două tabere și au scos la iveala sentimente de ură. Paradoxul este că Lorelai Moșneguțu a câștigat datorită votului publicului, nu juriului. Și, cu toate acestea, tot publicul a fost cel nemulțumit. Cei mai mulți au spus că a câștigat povestea, cazul dramatic, și nu talentul. Este adevărat că Lorelai Moșneguțu are probleme de sănătate, dar acest lucru nu înseamnă că îi lipsește talentul. Din contră.

Văzând valul de critici și jigniri aduse la adresa câștigătoarei Românii au talent 2017, Lorelai Moșneguțu, am întrebat cititorii DC News, printr-un sondaj, ce părere au despre acest subiect.

[citeste si]

Așadar, la întrebarea "A meritat Lorelai Moșneguțu să câștige ROMâNII AU TALENT 2017?", răspunsurile au arătat astfel:

DA 55,69% (11965)

NU 44,31% (9519). Numărul celor care au răspuns la sondajul nostru este 21.509. 

(w670)

Și cititorii DC News consideră că Lorelai Moșneguțu a câștigat pe merit marele premiu. Pe de altă parte, nici procentul celorlalți nu este deloc mic, după cum puteți vedea mai sus. Adică avem 'aproape' egalitate în opinii.

Amintim că pe locul 3, publicul l-a ales pe Fang Shuang, pe locul 2 s-au clasat băieții de la OK World Wide! După un număr cu adevărat special, care a ridicat sala în picioare, Lorelai Moșneguțu a plecat acasă cu 120.000 de euro și mândria de a fi cucerit o țară întreagă. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă ocupantul locului trei, Fang Shuang, ar fi câștigat Românii au talent 2017. Cu siguranță, scandalul era și mai mare. Doar să ne imaginăm titlul... "Un chinez a câștigat Românii au talent". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel