Reply ASAP, APLICAȚIA care îți obligă copilul să îți răspundă la telefon

Nick Herbert se săturase că fiul său ignoră mesajele și apelurile de pe telefon pe care i le dădea pentru a afla unde este. "Ben are 13 ani și are propriul mobil. Îl folosește mai mult pentru jocuri, în rest îl ține mai mult pe 'silențios' și foarte greu reușesc să dau de el", a spus bărbatul pentru BBC MUNDO.

Dar într-o zi, Nick a decis să ia atitudine și a inventat un sistem care îi obligă fiul să răspundă la telefon.

Aplicația Reply ASAP forțează orice adolescent care a primit un mesaj de la părinți să dea un reply la mesaje. Mecanismul vine din faptul că notificarea pentru un mesaj nou nu poate fi ignorată. Nu mai poți accesa telefonul și nu poți sări de la o aplicație la alta până când nu redactezi câteva cuvinte către părintele tău, scrie sursa citată.

Orice poate avea această aplicație dacă plătește. Problema este că aplicația Reply ASAP este disponibilă doar printr-un abonament. Valoarea acestuia crește în funcție de numărul de persoane cu care vrei să iei legătura. Mai precis, pornește de la 1,2 euro pentru o persoană și ajunge până la 15 euro pentru 20 de persoane. Aplicația o găsiți pe Google Play și este compatibilă cu dispozitivele Android.

[citeste si]

De precizat că pentru a funcționa, Reply ASAP trebuie să fie descărcată pe ambele telefoane. Ce se întâmplă mai exact? Va apărea un mesaj care va acoperi tot ecranul și nu va lăsa utilizatorul să intre în nicio aplicație. Mai mult decât atât, va porni și o alarmă. 

Nu vor lipsi nici confirmările de citire. Astfel, părinții vor afla dacă ai lor copii refuză să răspundă deși au văzut mesajele trimise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel