Replică genială a unei chelnerițe, după ce a primit un mesaj răutăcios în loc de bacșiș

Răspunsul unei chelnerițe, transmis unei cliente care i-a lăsat un mesaj răutăcios în loc de bacșiș, a devenit viral.  

Jessica Morris, chelneriță într-un restaurant din Centerville, Ohio, a servit, weekendul trecut, un cuplu care venise să-și celebreze luna de miere împreună cu altă pereche. Între timp, soțul Jessicăi servea la alte mese din apropiere, potrivit Daily Mail, scrie stirileprotv.ro.

Clienta proaspăt căsătorită - Jenny - i-a spus Jessicăi că nu-i place numele ei și a întrebat-o dacă ea și proaspătul ei soț o pot striga Jess. Jessica nu a avut nicio problemă și chiar a continuat conversația cu o glumă. Doar că Jenny a considerat că amabilitatea acesteia era, de fapt, un avans făcut soțului ei, motiv pentru care, la final, în loc de bacșiș, i-a lăsat Jessicăi un bilet cu mesajul: "El este soțul meu, găsește-l pe al tău. Mult succes :)"

Ulterior, Jessica a postat pe Facebook un mesaj-răspuns la ceea ce i-a scris Jenny: "Deci, dragă Jenny, îmi face plăcere să-ți aduc la cunoștință că tipul care servea la mesele de alături și c care tot vorbeam în timp ce tu stăteai la masă este SOȚUL MEU. Deci, mi l-am găsit și arată mai bine decât al tău. De asemenea, aș vrea să știi că îmi pare rău că soțul meu m-a dus în luna de miere într-o croazieră și nu la un restaurant. În plus, soțul meu nu m-ar lăsa niciodată să mă simt atât de nesigură încât să scriu cuiva un astfel de bilet..."
Mesajul chelneriței a devenit viral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel