Remediul din Biblie care tratează sute de boli

Nu doar uleiul de măsline este foarte sănătos, ci și frunzele acestui arbore, potrivit cuisineandhealth.com. 

Frunzele pot fi folosite pentru a trata pneumonia, gonoreea, tuberculoza, meningita, herpesul, hepatita B și multe ale afecțiuni. Pentru că au efect antiseptic, pot fi folosite după operații, pentru tratarea infecțiilor fungice și bacteriene, scrie unica.ro.

Cel mai bun mod de a beneficia de proprietățile frunzelor de măsline este să le prepari sub formă de ceai. Consumat constant, această băutură îți întărește sistemul imunitar și îți dă energie. În plus, este indicat în perioadele stresante, pentru că te ajută să te relaxezi.

Cum prepari ceaiul din frunze de măsline

Pentru acest ceai, ai nevoie de 15 – 20 de frunze de măsline uscate și 200 – 300 de ml de apă fierbinte. Lasă totul la infuzat pentru 10 minute și bea ceaiul când s-a răcit suficient. Poți să îl amesteci cu miere și lămâie. Ceaiul din frunze de măsline este foarte bun pentru starea generală de sănătate și ar trebui consumat câteva săptămâni la rând, pentru a simți beneficiile sale.

În Biblie, măslinul este menționat de peste o mie de ori, iar fructele sale sunt cele mai populare. Oleuropeina este substanța din măsline care are proprietăți antibacteriene și ajută în lupta împotriva a numeroase afecțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel