Recomandările vedetelor despre sănătate ar putea fi foarte periculoase. Află aici de ce

Ştim că starurilor le place să vorbească despre orice, cu atât mai mult despre stilul lor de viaţă sănătos. Multe dintre celebrităţi dau sfaturi cu privire la diete, la diferite leacuri pentru tratarea maladiilor,  vorbesc despre ecologie sau despre cum să rămânem tineri mai mult timp.

Din păcate, după cum anunţă organizaţia britanică

Simon Cowell, producătorul emisiunilor X Factor, Pop Idol, American Idol a spus în timpul unei interviu că datorită unui cocteil intravenos cu vitamina C, B12 şi magneziu a reuşit să simtă mai tânăr şi mai sănătos. "Este o senzaţie incredibil de caldă… simţi cum vitaminele îţi  traversează tot organismul. Este ceva foarte liniştitor", a declarat acesta pentru

Actriţa şi cântăreaţa americană Juliette Lewis a declarat pentru ziarul britanic

Gwyneth Paltrow, actriţa americană, a scris pe blogul său „am mai vorbit şi înainte despre Programul de Detoxifiere al Dr. Alejandro Junger pentru că a dat rezultatele excepţionale. Este exact de cauţi dacă vrei o cură de detoxifiere, dacă vrei limpezirea minţii şi pierderea în greutate”. În Sense About Science, Dr. Christian Jessen a vorbit despre acest caz: „un program de detoxifiere nu este o alegere bună dacă vrem să ne simţim bine. Organismul nostru are un fantastic sistem de detoxifiere prin rinichi şi ficat. Mai bine bem multă apă, urmăm o dietă echilibrată, dormim suficient şi lasăm organismul să îşi facă singur treaba”.

Gisele Bundchen, modelul brazilian, a spus că nu este recomandat să utilizăm produse cu protecţie solare pe pielea noastră pentru că ele sunt sintetice şi sunt chiar otrăvuri. Gary Moss, expert în farmacie spune că „produsele cosmetice, inclusiv cele cu protecţie solară au fost intensiv testate înainte de a fi comercializate. Sintetic nu înseamnă în mod automat rău, la fel cum natural nu înseamnă sigur şi benefic”.

Experţii spun că aceste comentari şi sfaturi ale celebrităţile pot avea efecte negative asupra publicului. Persoanele publice au o mare putere de influenţare şi din acest motiv ar trebui să nu facă declaraţii neavizate legate de sănătate.

Sursa: BBC Mundo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel