VIRAL. Reclamă emoționantă, ignorată de un producător gigant

O reclamă emoționantă realizată de un student pentru firma Adidas face senzație pe internet, deși compania de articole sportive a ignorat-o. 

Clipul publicitar spune povestea unui fost maratonist german, care, ajuns la bătrânețe, trăiește într-un azil de bătrâni. Existența lui pare că nu mai are sens până în momentul în care găsește vechii lui pantofi sport Adidas cu care se antrena și câștiga maratoane, scrie zutv.ro

El încearcă de mai multe ori să evadeze, și la propriu, și la figurat, dar personalul din sanatoriu îl oprește înainte să iasă pe ușă. Până într-o zi când ceilalți tovarăși îl ajută să evadeze și să simtă din nou cum e să trăiești și să alergi.

Citește și: Reclamă de Crăciun, marca Marks and Spencer, milioane de vizualizări în câteva zile

Spotul, care nu are cum să lase indiferent pe oricine îl vizualizează, este realizat de un tânăr ce studiază producția cinematografică, Eugen Merher, în vârstă de 26 de ani. Creatorul reclamei a povestit pentru Huffington Post că a trimis clipul la departamentul de comunicare al Adidas, dar nu a primit niciun răspuns. Între timp, reclama, urcată pe Youtube la jumătatea lunii decembrie, are deja peste șase milioane de vizualizări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel